Başkan Yılmaz: "Fitneciler Ülkeyi Karıştırmaya Çalıştılar" - Son Dakika
Yerel

Başkan Yılmaz: "Fitneciler Ülkeyi Karıştırmaya Çalıştılar"

Başkan Yılmaz: "Fitneciler Ülkeyi Karıştırmaya Çalıştılar"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Fitneciler, fesatçılar, ülkenin gelişmesi ve büyümesini istemeyen çevreler bu seçime büyük önem yükleyerek ülkeyi karıştırmaya, kirli kampanyalar, kumpaslar kurarak önünü kesmeye çalıştılar” dedi.

27.03.2014 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Fitneciler, fesatçılar, ülkenin gelişmesi ve büyümesini istemeyen çevreler bu seçime büyük önem yükleyerek ülkeyi karıştırmaya, kirli kampanyalar, kumpaslar kurarak önünü kesmeye çalıştılar" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü (SASKİ) personeli ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya Belediye Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, SASKİ Genel Müdürü ve Genel Sekreter Vekili Coşkun Öncel, Genel Sekreter Yardımcıları Sefer Arlı ve Mustafa Yurt, Belediye-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı İlyas Yiğit, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve SASKİ personeli katıldı.

Personele hitap eden Başkan Yılmaz, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu günden buyana kurumsallaşma adına çok önemli mesafeler kat ettiklerini belirterek, "Büyükşehir Belediyesi çalışanları aidiyet duygusunu içselleştirmiş bir şekilde, kıyafetleri, görünümleri, ilişkileri ve çalışmaları ile artık kurumsal bir kimliğe bürünmüştür. Bunun için emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Yılmaz, 30 Mart seçimlerine yönelik sürecin oldukça sancılı ve çalkantılı geçtiğine dikkat çekerek, "Aslında biz bunu zaten tahmin ediyorduk ama beklediğimizin biraz üzerinde bir türbülans yaşandı. Bu seçimden çıkacak işaret ve göstergelerin 2014 Ağustos'unda yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 2015 Haziran'ındaki genel seçimlere ışık tutacak olması bu seçimin önemini kat kat artırdı. Bunu bilen fitneciler, fesatçılar, ülkenin gelişmesi ve büyümesini istemeyen çevreler de bu seçime büyük önem yükleyerek ülkeyi karıştırmaya, kirli kampanyalar, kumpaslar kurarak önünü kesmeye çalıştılar. Kamplaşmalar yaşandı. Ancak halkımız o kadar sağduyulu ki bunlardan hoşlanmıyor. Bunların seçimin sonucunu etkilemeye dönük girişimler olduğunu da görüyor. Dolayısıyla bizim gibi işini gücünü her şeyin önüne koymuş olanlara, işe ve üretmeye, Samsun'a iyi bir gelecek sağlamak için çırpınan, mücadele edenlere destek veriyor ve arkasında duruyor" şeklinde konuştu.

"SAMSUN EKONOMİSİNİ GELİŞTİRMEYE YÖNELİK BİR PROGRAMA İMZA ATACAĞIZ"

Samsun halkı teveccüh gösterip de bir kere daha kendisini seçerse şimdiye kadar yapmış oldukları işleri daha da hızlandırarak yapacaklarını kaydeden Başkan Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı: "Önümüzdeki dönem Samsun ekonomisini geliştirmeye yönelik bir programa imza atacağız. Ekonomiyi geliştirmek için sanayiyi geliştirmek için bir mücadele yapacağız. Samsun turizmden hiçbir şey kazanmıyor. İnsanların refah düzeyi yükseliyor ve insanların mobilizasyon yetenekleri artıyor yani insanlar en azından senede bir gün çocuklarını alıp bir tatil yerine gidiyor. Ama bu turizm hareketlerinden Samsun para kazanamıyor. Var olan turizm potansiyellerimizi değerlendirmemiz şart. Ancak bu şekilde para kazanıp zenginleşebiliriz. Bu arada İnsanların konforunun artması ve gelirlerinin yükselmesi de mutluluğu getirmez. Tek başına zenginlik mutlu olmaya yetmez. İnsana dokunmalı ve sevginizi aktarmalısınız. İnsanlar dokunulmak, insanlar var olduğunu hissetmek istiyor. Yani sadece insanları zengin ederek mutlu etmek mümkün değil." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yılmaz: 'Fitneciler Ülkeyi Karıştırmaya Çalıştılar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement