Başkan Yılmaz: "İhtilalci Kahpelere Millet Dur Dedi" - Son Dakika
Yerel

Başkan Yılmaz: "İhtilalci Kahpelere Millet Dur Dedi"

Başkan Yılmaz: "İhtilalci Kahpelere Millet Dur Dedi"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “15 Temmuz akşamı aç kurtlar gibi ülkemize saldırdılar.

02.08.2016 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "15 Temmuz akşamı aç kurtlar gibi ülkemize saldırdılar. Allah onlara fırsat vermedi. FETÖ'cü ihtilalci kahpeleri kahru perişan etti" dedi.

FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz günü düzenlediği darbe girişimini protesto etmek amacıyla Samsunlular demokrasi nöbetinin 17.gününde de meydanları boş bırakmadı. İlk günden itibaren milletle birlikte meydanlarda nöbeti bırakmayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum ve Samsun meydanındaki nöbetlere katıldı.

İlk olarak Atakum meydanında vatandaşlara seslenen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "15 Temmuz akşamından bu yana Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda tutulan nöbetlerimizle birlikte Atakum'umuzda da en az Cumhuriyet Meydanı'ndaki kadar coşkuyla, demokrasiye bağlılıkla nöbetlerinizi sürdürüyorsunuz. Allah bir daha demokrasi nöbeti tutmak zorunda kalacağımız 15 Temmuz akşamı gibi bir olayı bu ülkeye yaşatmasın. Her şerde bir hayır vardır. 15 Temmuz akşamı ülkemizin kalkınmasını, milletimizin refahını çok gören ve ülkemizin başına bela açmaya yeltenen bu hainlerin o akşam yaptıkları bu kalkışma sizlerin verdiği demokrasi dersi ile durduruldu. Bunların yaptığı bu girişim ülkemizin tamamen yeniden yapılanmaya ve yenilenmeye yönelik bir düzenlemeye vesile oldu. Yani şer odaklarının yaptığı bu girişim ülkemiz için hayra döndü. Bugün ve bundan sonraki günler içerisinde ülkemizde hep hayırlara delalet olacak. Güzele doğru gidiyor herşey. Canımızı sıkan bazı olaylar var, üzülüyoruz ama bu coğrafyada yaşamanın bir bedeli var. Bu coğrafya insanlık tarihinin en büyük çatışmalarına şahit olmuş bir coğrafya" ifadelerini kullandı.

Tarihten bu yana ülkenin üzerinden oyunlar oynandığını dile getiren Başkan Yılmaz,"1. Dünya Savaşı'nda bu coğrafyaya aç kurtlar gibi saldırdılar, paçavraya çevirdiler. O dönemlerde bu coğrafyada ben varım diyen Türk halkı 1920'de Anadolu'da gencecik pırıl pırıl bir Cumhuriyet kurdu. Bu Cumhuriyeti şimdi bize çok görmeye kalkan, giderek parlayan bir yıldız olmasını istemeyen hainler aralıklı olarak Cumhuriyetimizin kurulduğu 1920'den bu yana çeşitli belaları bu ülkede yaşayan insanların başına açtılar. Ancak AK Parti iktidarıyla bu zamana kadar bir şey yapamadılar. Biriktirdiler biriktirdiler 15 Temmuz akşamı aç kurtlar gibi yeniden ülkemize saldırdılar. Onların bir hesabı vardı, bu coğrafyayı bize çok görmek. Ancak onların bir hesabı olduğu gibi ilahi de bir hesap vardı. Allah onlara fırsat vermedi. FETÖ'cü ihtilalci kahpeleri kahru perişan etti. Şerefli ordumuzun içine sızarak insanlarımıza silah doğrulttular ama o silahı millet onlara geri çevirdi" diye konuştu.

Romanlardan Yılmaz'a sevgi seli

Başkan Yılmaz, Atakum meydanındaki demokrasi nöbetinin ardından Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda milletle birlikte nöbete devam etti. Başkan Yılmaz, Cumhuriyet Meydanı'na girişinde Canik ilçesinde yaşayan Roman vatandaşlar tarafından büyük coşku ve "Büyük Başkan" sloganları ile karşılandı. Meydanda Roman ikizler Hasan Hüseyin'i gören Başkan Yılmaz, çocuklarla da yakında ilgilendi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener ve Samsun Valisi İbrahim Şahin'in de katıldığı meydan nöbeti yine büyük coşku ile devam etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yılmaz: 'İhtilalci Kahpelere Millet Dur Dedi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement