Başkan Yılmaz'ın İlçe Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Başkan Yılmaz'ın İlçe Ziyaretleri

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

07.02.2017 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Yılmaz, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ile Mahalle ziyaretleri yaptı. Vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, Vezirköprü'nün temel sorunlarından yol ve göç sorunlarının çözülmesi için gerekli adımları attıklarını söyledi.

Belediyenin hizmet yapmak için var olduğuna işaret eden Yılmaz, "Biz sizlere hizmet etmek için varız, ağalık yapmak için değil. Hiçbir şeyi kestirip atmıyoruz. Her türlü eleştiriyi ince eleyip sık dokuyoruz ve hizmete dönüştürüyoruz." diye konuştu.

Göçlerin durması, hatta göç edenlerin geri dönmesi için ilçeyi cazibe merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Özellikle rençberliğin özendirilmesi için çeşitli projeler hayata geçirdik. Tarım ve hayvancılık konusunda vatandaşlarımıza her konuda destek oluyoruz. Köylerimize çok para harcıyoruz. İki sene içinde büyük bir dönüşüm sağladık. Dönüşümün ve gelişimin artması için sizlere düşen görevler de var. Vezirköprü'yü kalkındırmak sadece belediyelerin çalışmasıyla olmaz. Herkes elini taşın altına koymalı."

Yılmaz, Kaymakam Yunus Emre Altıner'i de makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Yılmaz'ın İlçe Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement