Başkan Yılmaz: "Samsun'un Her Metre Karesine Hizmet İçin Çalışıyoruz" - Son Dakika
Yerel

Başkan Yılmaz: "Samsun'un Her Metre Karesine Hizmet İçin Çalışıyoruz"

Başkan Yılmaz: "Samsun\'un Her Metre Karesine Hizmet İçin Çalışıyoruz"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’un her metre karesine hizmet etmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

29.07.2016 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'un her metre karesine hizmet etmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

İlçeleri tek tek dolaşarak vatandaşları dinleyen, istek ve taleplerini yerinde görerek anında çözülmesi için talimat veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın bu kez durağı Havza ilçesi oldu.

İlçede köylerde yapılmış beton yol çalışmalarını inceleyen ve devam eden projelerle ilgili kurmayları ile sürekli çalışan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Havza ilçesi Mesudiye Mahallesi'nde vatandaşlarla çay içti ve sohbet etti.

Sevgi gösterileri ve mübadil olan 75 yaşındaki Mahir Altinur'un dualarla karşıladığı Başkan Yılmaz, köy yollarında beton yol çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi. "Var gücümüzle Samsun'un her bir metre karesine hizmet götürmek için çalışıyoruz" diyen Başkan Yılmaz, "Büyükşehir'den hizmet almamış tek bir yer kalmayacak. Benim köyümde ve mahallemde yolum ve suyum ile ilgilenilmedi diyemeyecek. Biz bütün gücümüzü kullanıyoruz. Tüm sorunları yerinde görüp ona göre yapılması gerekenleri yapıyoruz" diye konuştu.

"75 yaşımdayım ilk kez böyle yatırım gördük"

75 yaşındaki Mahir Altinur da yıllardır köylerine böyle bir yatırım yapıldığını belirterek, hem Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'a hem de devlete teşekkür etti. Başkan Yılmaz, Mesudiye Mahallesi'nin ardından Doğançayır, Sivrikese, Kocaoğlu ve Kayabaşı Mahallelerinde devam eden beton yol çalışmalarını da inceledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yılmaz: 'Samsun'un Her Metre Karesine Hizmet İçin Çalışıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement