Başkan Yılmaz: "Türk Halkı Eli Kanlı Hainlere Meydanları Dar Etti" - Son Dakika
Yerel

Başkan Yılmaz: "Türk Halkı Eli Kanlı Hainlere Meydanları Dar Etti"

Başkan Yılmaz: "Türk Halkı Eli Kanlı Hainlere Meydanları Dar Etti"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsun 15 Temmuz’dan beri yeniden tarih yazdı.

10.08.2016 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsun 15 Temmuz'dan beri yeniden tarih yazdı. Halkımız eli kanlı hainlere meydanları dar etti" dedi.

Yurdun dört bir yanında olduğu gibi Samsun'da da demokrasi nöbeti aralıksız sürüyor. 15 Temmuz akşamından beri meydanlara akın eden vatandaşlar dün akşam da meydanlardaydı.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser'in de katıldığı demokrasi nöbetleri hakkında açıklama yapan Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, "Asker kılıklı hainlerin karşısına yüreğinde iman gücü olan 78 milyon askerimiz dikildi. Milletimiz o eli kanlı hainlere adeta meydanları dar etti. İlk adımların şehri olan Samsun'umuz da 15 Temmuz'dan beri meydanları boş bırakmayarak adını yine tarihe yazdırdı. Burada her gece gördüğümüz tablo bizi gururlandırıyor. Allah'a binlerce kez şükürler olsun. İman gücümüz ve vatan sevgimiz bir kez daha hainlerin kökünü kazıdı" diye konuştu.

Vatandaşların büyük sevgi ve ilgi gösterdiği Başkan Yılmaz, vatandaşların fotoğraf isteğini de kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yılmaz: 'Türk Halkı Eli Kanlı Hainlere Meydanları Dar Etti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement