Başkan Yücel, Pilav Gününe Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Yücel, Pilav Gününe Katıldı

Başkan Yücel, Pilav Gününe Katıldı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Tahir Tuluk Ortaokulu’nda Pilav Gününe katıldı.

06.04.2016 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Tahir Tuluk Ortaokulu'nda Pilav Gününe katıldı.

Alanya Tahir Tuluk Ortaokulu Okul Aile Birliği'nin katkılarıyla düzenlenen Pilav Günü'ne Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Hızır Bozdoğan, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, okulu yaptıran hayırsever iş adamı Tahir Tuluk, öğrenciler ve veliler katıldı.

Etkinlik öncesi Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Yerel yönetim olarak hizmetlerimizin en başında eğitim geliyor. Alanya Belediyesi olarak merkezden kırsala kadar ve Alanya'nın en uzak mahallelerinde bulunan okullarımıza desteğimiz devam edecek. Biz kendimize ilke edindiğimiz sağlık ve eğitime büyük önem veriyoruz. Her şeyin eğitimle çözüldüğüne inanıyorum ve gençlerimizin eğitimini eksiksiz olarak tamamlaması bizim asli görevimiz olacaktır. Bu okulun yapılmasına katkı sağlayan hayırseverimiz Tahir Tuluk'a ve bugünkü etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutlarım" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Yücel ve beraberindekiler, öğrencilerin okul koridorlarına hazırladıkları sanat eserlerini gezdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yücel, Pilav Gününe Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement