Başkan Yücel, Şehit Mezarlığını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Yücel, Şehit Mezarlığını Ziyaret Etti

Başkan Yücel, Şehit Mezarlığını Ziyaret Etti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümünde Alanya Şehit Mezarlığı’nı ziyaret etti.

18.03.2015 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümünde Alanya Şehit Mezarlığı'nı ziyaret etti.

Şehit Mezarlığı'nda düzenlenen programa Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Garnizon Komutanı Personel Albay Adnan Arseven, Alanya Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Çetinkaya katıldı.

Kaymakam Hasan Tanrıseven, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Garnizon Komutanı Personel Albay Adnan Arseven Şehit Defterini imzaladılar. Protokol üyeleri daha sonra şehit yakınları ve aileleri ile Alanya Şehit Mezarlığını ziyaret etti. Şehit mezarlarına çelenk ve çiçek koyan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şehit yakınları ile birlikte okunan Kuran-ı Kerim'i dinledi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında Öğretmen Evi'nde şehit aileleri onuruna öğlen yemeği düzenledi. Alanya Öğretmen Evi'ndeki yemeğe Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Garnizon Komutanı Personel Albay Adnan Arseven, Alanya Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Çetinkaya ve şehit aileleri katıldı. Başkan Yücel, yemek öncesi şehit yakınları ve şehit anneleri ile yakından ilgilendi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yücel, Şehit Mezarlığını Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement