Başkan Yücel, Yayla Yollarında Asfalt Startını Verdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Yücel, Yayla Yollarında Asfalt Startını Verdi

Başkan Yücel, Yayla Yollarında Asfalt Startını Verdi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2015 ile 2016 yılının ilk yarısında altyapı ve üstyapı düzenlemelerinin yapıldığı yayla yollarında 30 kilometrelik asfaltın startını verdi.

01.07.2016 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2015 ile 2016 yılının ilk yarısında altyapı ve üstyapı düzenlemelerinin yapıldığı yayla yollarında 30 kilometrelik asfaltın startını verdi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, altyapı ve üstyapı düzenlemelerin yapıldığı yayla yollarında başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. İlk olarak Elmalısu ile Gökbel Yaylası arasında yapımına başlanan bağlantı yolunda incelemelerde bulunan Başkan Yücel'e, meclis üyesi Mustafa Toksöz, Fen İşleri Müdürü Özgür Karamut, Kırsal Hizmetler Müdürü Menderes Sivri ile Fen İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı teknik ekipler eşlik etti.

Elmalısu'dan Gökbele yol ve kavşak düzenlemesi

Elmalısu mevkiinden Gökbel Yaylası'na kontrollü ve güvenli giriş çıkışları sağlamak için yeni yol ve kavşak düzenlemesine başladıklarını belirten Başkan Yücel, "Şu an Elmalısu'dan Gökbel yoluna direk bağlantıyı sağlayacak olan yeni yolda çalışmamız devam ediyor. Bayram sonrası hizmete açacağız" dedi.

Dikmetaş'tan Köprübaşı Yaylası'na asfalt startı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Elmalısu'dan sonra Karapınar Mahallesi'ne bağlı Dikmetaş Yaylası'nda asfalt çalışmalarını denetledi. Burada vatandaşlarla görüşen Başkan Yücel, vatandaşların kesintisiz ulaşım ve ekonomik bir yolculuk yapması için her türlü çalışmayı yaptıklarını ifade etti.

Çayarası'nda vatandaşlarla bir araya geldi

Denetleme gezisini Sarımut ve Çayarası Yaylası'nda sürdüren Başkan Yücel, Çayarası'nda vatandaşlarla sohbet ederek, belediyenin bu bölgede yapacağı düzenlemelerle ilgili Yayla sakinlerine bilgi verdi.

Sarımut'tan Gökbel'e 11 kilometre kestirme yol

Çayarası'ndaki ziyaretinin ardından Sarımut ile Gökbel arasında düzenleme çalışması tamamlanan Cinci Yaylası yolundan Gökbel Yaylası'na geçen Başkan Yücel, Cinci Yaylası'nda yaklaşık 6 ay süren bir çalışma ile 11 kilometre yolun altyapısı ile birlikte genişletilerek yeniden düzenlendiğini söyledi.

Gökbel'e 25 x 35 metre bayrak

Başkan Yücel, Gökbel Yaylası'nın güney kısmında yapılmakta olan 25x35 metre ebatlarında bayrak yerini inceledi. Bayrak çalışmasında betonlama işinin tamamlandığını belirten Başkan Yücel, Ramazan Bayramı'na kadar ışıklandırma ve boya çalışmasının tamamlanacağını söyledi.

Asfaltı ve Ulaşımı olmayan bölge kalmayacak

Denetleme gezisinin ardından yaylalarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yücel, "Vatandaşlarımızın rahat ve ekonomik yolculuk yapması için yaylalarda yol açma, genişletme ve asfalt çalışması yapıyoruz. Bu yaz sezonunda, gecen yıl düzenlemesini yaptığımız Dikmetaş'ta 6, Köprübaşında 6, Gökbel'de 11, Yayla Konak Avla yaylasında 5 kilometre olmak üzere 30 kilometre civarında asfalt yapacağız. Bunun için Sarımut ve Gökbel Yaylasındaki şantiyelerimizde bütün araç ve ekip hazırlığımızı yaptık. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yücel, Yayla Yollarında Asfalt Startını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement