Başkanı Duygulandıran Fotoğraf - Son Dakika
Güncel

Başkanı Duygulandıran Fotoğraf

Başkanı Duygulandıran Fotoğraf

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Anneler Günü münasebetiyle, 1978-1983 yılları arasında Ulubey’in Aydınlar Köyü İlkokulu'nda, ilkokul öğretmenliğini yapan Nurşen Yılmaz'ı evinde ziyaret ederek, Anneler Günü'nü kutladı.

11.05.2014 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Anneler Günü münasebetiyle, 1978-1983 yılları arasında Ulubey'in Aydınlar Köyü İlkokulu'nda, ilkokul öğretmenliğini yapan Nurşen Yılmaz'ı evinde ziyaret ederek, Anneler Günü'nü kutladı.

Anneler Günü'nde, Altınordu ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde ikamet eden ilkokul öğretmenine evinde sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Yılmaz, 30 yıl sonra ilkokul öğretmeni ile karşılaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadı. Başkan Yılmaz, öğretmeni Nurşen Yılmaz'ın elini öptü, çiçek takdim etti. Emekli öğretmen Nurşen Yılmaz da öğrencisi Başkan Yılmaz'ın kendisine takdim ettiği çiçeği tüm anneler adına aldığını söyledi.

Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette ilginç bir sürpriz yaşandı. İlkokul öğretmeni Nurşen Yılmaz, bir fotoğraf çıkarınca Başkan Enver Yılmaz şaşkınlığını gizleyemedi. Öğretmeninin elinde ilkokul 5. sınıfta çekilen ve yıllarca evinde sakladığı fotoğrafını gören Başkan Yılmaz, adeta ne diyeceğini bilemedi. Öğrencisi Enver Yılmaz'ın 'Anneler Günü' münasebetiyle kendisini ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Nurşen Yılmaz, "Büyükşehir Belediye Başkanımız ve öğrencim Enver Yılmaz'ın ziyareti beni onure etti. Kendisine bütün anneler adına, bütün öğretmenler adına, bugün burada oluşundan dolayı çok çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"BİR ŞEY OLACAĞINI SEZMİŞİM Kİ O FOTOĞRAFI SAKLADIM"

Uzun yıllardır sakladığı ve ziyaretinde Başkan Yılmaz'a takdim ettiği fotoğrafla ilgili de açıklamada bulunan öğretmen Nurşen Yılmaz, "Yıllarca öğretmenlik yaptım. Tek bir öğrencimin 5. sınıf mezuniyet resmi vardır. O da Enver Yılmaz'ın fotoğrafıdır. O günden Enver Yılmaz'ın bir şeyler olacağını sezmişim ki o resmi saklamışım. O resim, şimdi bu resim. Geleceğin nesillerine bu çok güzel bir örnek olur. İlham alırlar. Bu yurda, bu millete hizmet ederler. Hizmete devam ederler. Bu vesileyle de başkanımızın Ordu'ya çok güzel hizmetler yapacağına, geçmişinden gördüğüm izlenimlerle bundan sonra Ordu'da çok güzel işler olacağını temenni ediyorum, diliyorum, ayrıca da görüyorum. Mutlaka Ordu, bir başka Ordu olacak" şeklinde konuştu.

"HEM ANNEM HEM ÖĞRETMENİMİZDİ"

İlkokul öğretmeni Nurşen Yılmaz ve ailesi ile bir süre sohbet eden Başkan Yılmaz, ziyarete ilişkin olarak şu açıklamalarda bulundu:

"Bugün Anneler Günü'ne paralel olarak bizim hayatımızın devamı süresince özellikle ilkokul birinci sınıftan beşinci sınıfa kadar bize okuma-yazmayı öğreten, bugünkü birikimlerimizin altyapısını, temelini oluşturan, hayata bakış tarzımızı ve önümüzdeki hem siyasi sürecimizin, hem de hayatımızın mihenk taşını çok kıymetli, saygıdeğer, eli öpülesi hem annemiz, hem öğretmenimiz Nurşen hocamızı evinde kıymetli eşleri ve çocukları ile birlikte ziyaret etme imkanım oldu. Öğretmenimin şahsında, tüm annelerimizin 'Anneler Günü'nü bir kez daha tebrik ediyorum. Bize göstermiş olduğu o sabırlı, meşakkatli, zorlu eğitim süreci içinde 1978-1983 yılları arasında bize vermiş olduğu katkıdan dolayı, oluşturmuş olduğu sağlam ve köklü iradeden dolayı kendilerine şükranlarımı, minnetlerimi özellikle belirtmek istiyorum. Bu amaçla evinde ziyaret etmek suretiyle hem Anneler Günü'nü, hem de bize vermiş olduğu emekten dolayı minnet ve şükran duygularımı ifade etmek amacıyla ziyarette bulundum. Öğretmenime, emeklilik hayatında ve ömrünün bundan sonraki yaşantısında Allah sağlık, sıhhat ve huzur versin. Ailesiyle birlikte sağlıklı bir ömür geçirmesini temenni ediyorum." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkanı Duygulandıran Fotoğraf - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement