Başkanın Şikayetçi Olduğu 87 Yaşındaki Şahıs İfade Verdi - Son Dakika
Güncel

Başkanın Şikayetçi Olduğu 87 Yaşındaki Şahıs İfade Verdi

Başkanın Şikayetçi Olduğu 87 Yaşındaki Şahıs İfade Verdi

Samsun’un Vezirköprü İlçe Belediye Başkanı İ. Sadık Edis, kendisini eleştiren 87 yasındaki şahıs hakkında suç duyurusunda bulundu.

05.06.2015 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Vezirköprü İlçe Belediye Başkanı İ. Sadık Edis, kendisini eleştiren 87 yasındaki şahıs hakkında suç duyurusunda bulundu. Yaşlı adam, karakola giderek ifade verdi.

30 Mart seçimleri öncesi, "Ben kendimi değil gelecek nesilleri düşünüyorum" diyerek bir yerel gazeteye beyanda bulunan 87 yaşındaki Mehmet Cangi, Vezirköprü Belediye Başkanı İ. Sadık Edis tarafından mahkemeye verildi. Başkan Edis, "Hiçbir belgeye dayanmadan şahsımı hedef alır nitelikte, Vezirköprü halkını da kandırır şekilde beyanatta bulunmuştur, bunlar tamamen asılsızdır. Elinde herhangi bir belge varsa ben de ortaya çıkmasını istiyorum. Biliyorum ki verilen bu beyanatın ve haberin kastı tamamen benim huzurumu bozmak ve beni yıpratmaktır. Bu haberi yapan kişilerden ve beyanatı veren ve asılsız ithamlarda bulunan kişilerden şikayetçiyim. Hiçbiri ile uzlaşmak istemiyorum" diyerek Mehmet Cangi'den şikayetçi oldu.

"AMACIM YOLLARIN DURUMUNA DİKKAT ÇEKMEKTİ"

Verdiği beyanattan dolayı Köprülü Mehmet Paşa Polis Karakolu'nda ifade vermek zorunda kalan Mehmet Cangi ise, beyanatın kendisine ait olduğunu söyledi. Cangi, "Benim bu beyanatı vermemin amacı yolların durumuna dikkat çekmek ve gelecek nesiller bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşamamaları için verdim. Kimsenin makam ve şahsiyeti ile sorunum yok. Hakkımdaki suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

Cangi, 30 Mart seçimleri öncesi verdiği beyanatta, "Vezirköprü'de altyapı çalışmalarının düzensiz yapıldığını ve insanların sabrede sabrede sinir sistemlerinin bozulduğunu, çalışmaların altyapı değil insanlara eziyet çalışması olduğunu" söylemişti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkanın Şikayetçi Olduğu 87 Yaşındaki Şahıs İfade Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • köprülü: ahmet cangi amcaya teşekkür eder insanların sabrı nereye kadar her girdigin yol kapalı neyapalım şimdi dogru söylemiş bir an önce bitsin yeter calışmaysa havzada yaptı hertaraf tertemiz arabalarda altakım kalmadı yaptır yaptır nereye kadar 1 0 Yanıtla

Advertisement