Başkanlar Bayraktepe Parkı'ndaki Çalışmaları Denetledi - Son Dakika
Yerel

Başkanlar Bayraktepe Parkı'ndaki Çalışmaları Denetledi

Başkanlar Bayraktepe Parkı\'ndaki Çalışmaları Denetledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ve Dilovası Belediyesinin ortak projesi olan Bayraktepe Park ve Dinlenme alanında çalışmalar sona yaklaşılıyor.

16.06.2016 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ve Dilovası Belediyesinin ortak projesi olan Bayraktepe Park ve Dinlenme alanında çalışmalar sona yaklaşılıyor.

Dilovası Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ortak çalışmasıyla ilçenin nefes alacağı park ve dinlenme alandaki çalışmaları önemli bir noktaya getirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yapılan çalışmaları birlikte denetlediler. Yapılan çalışmaların kalitesinden ve projeye uygunluğundan memnun oldukları gözlenen Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ve Dilovası Belediye Başkanı Toltar'ın beraberinde ise meclis üyeleri ve diğer yetkililer bulundu.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte Yürüyüş yolları ve ağaçlandırma çalışmalarının yapılacağı Bayraktepe Parkı'nda piknik alanları, pergolalar yer alıyor. Ayrıca Spor alanlarının da ihmal edilmediği örnek çalışmada futbol, basketbol, voleybol sahası da bulunacak. Çocuk oyun alanlarının da olacağı parkta, alana gelecek vatandaşların araçlarını park edecek otopark da düşünülmüş. Çalışmalar tamamlanınca Dilovası, Kocaeli'nin en önemli parklarından birisine kavuşacak.

86 bin metrekare alana sahip Bayraktepe Park ve dinleme alanı, bayramdan hemen sonra hizmete açılacak Osmangazi Körfez Geçiş Köprüsünün hakim manzarasıyla dikkat çekiyor. Böylece Bayraktepe Parkı'na gelecek vatandaşlar, muhteşem Körfez Köprüsü manzarası ile gönüllerince dinlenme imkanı olacak. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkanlar Bayraktepe Parkı'ndaki Çalışmaları Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement