Başkanlar Eşme Sahil'de Yürüdüler - Son Dakika
Güncel

Başkanlar Eşme Sahil'de Yürüdüler

Yürüyüş tutkunları geçtiğimiz hafta sonu Kartepe'nin eşsiz doğa güzelliklerine sahip köşelerinden Eşme Sahil'de buluştu.

09.06.2014 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre Haftası kutlamaları çerçevesinde gerçekleşen yürüyüşe Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez öncülük etti.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ev sahipliği yaptığı Kartepe'de gerçekleşen sağlıklı yaşam yürüyüşleri bu hafta sonu da Eşme Sahil'de devam etti. Kartepe de Çevre haftası kutlamaları çerçevesinde gerçekleşen yürüyüşe, yürüyüş tutkunlarının ilgisi yoğun oldu.

Çevre sağlığını korumak ve çevre kirlenmesini önlemek adına düzenlenen yürüyüşe Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in yanı sıra Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, Kartepe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık İskender, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Kesen, İzaydaş Genel Müdürü Muhammed Saraç, Büyükşehir ve Kartepe daire müdürleri, Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve yürüyüş tutkunları katıldı.

Sapanca Gölü kıyısında yeşilin farklı tonlarına mahsus eşsiz doğa güzelliklerine sahip kuş sesleri eşliğinde ağaçların gölgesinde yapılan kültürfizik hareketleriyle başlayan yürüyüş yaklaşık 5 kilometrelik alanda gerçekleşti. 7'den 70'e katılımla gerçekleşen yürüyüşte yürüyüş tutkunları böylesine güzel bir atmosferde kendilerine yürüme imkanı sağladığı için başkanlara teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkanlar Eşme Sahil'de Yürüdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement