Başkanlar, Göztepe Spor Kulübü'nün Urla'daki Tesisini Gezdi - Son Dakika
Yerel

Başkanlar, Göztepe Spor Kulübü'nün Urla'daki Tesisini Gezdi

Başkanlar, Göztepe Spor Kulübü\'nün Urla\'daki Tesisini Gezdi

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Altınbaş, Göztepe Yelken Kulübü Şubesi Başkanı aynı zamanda Göztepe’nin Urla’da kurulacak tesisin yapımını gerçekleştiren Bor Yapı firmasının sahibi Hakan Yenigün ve İnşaatlardan Sorumlu Yöneticisi Tunç Kökbuğur Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ı makamında ziyaret ettiler.

18.04.2014 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Altınbaş, Göztepe Yelken Kulübü Şubesi Başkanı aynı zamanda Göztepe'nin Urla'da kurulacak tesisin yapımını gerçekleştiren Bor Yapı firmasının sahibi Hakan Yenigün ve İnşaatlardan Sorumlu Yöneticisi Tunç Kökbuğur Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'ı makamında ziyaret ettiler. Hayırlı olsun ziyareti ziyaretinin ardından Göztepe'nin yapımı süren Urla İçmeler'deki tesislerine geçildi.

Futbol Federasyonu destekli UEFA standartlarında oluşturulan tesisin tanıtımını yapan Hakan Yenigün, 2 katlı konaklama kısmı bulunan tesiste, ilk katta idari kısım adı altında idarecilerin çalışma odaları, idari kısım ve sporcu kısmının girişinin ayrı olduğu yemekhane, sporcular için soğuk su havuzu, sauna, soyunma odası, sakatlanan futbolcular için asansör, akşam saati sporcuların toplanacakları oda, ikinci katta ise Kulüp Başkanı'nın odası, antrenörün odası, yöneticilerin antrenmanları izleyeceği alan bulunuyor açıklamasında bulundu. Ayrıca her iki katta da futbolcular için sağlık ve masaj odalarının yer aldığını belirten Yenigün, Milli Takım'ın İzmir'e geldiği zaman bu tesislerde kamp yapacağını vurgulayarak tesisin 14 Haziran'da tamamlanacağını belirtti.

Hazır çim serilen sahanın çimlendirme çalışmalarının bitmek üzere olduğunu belirten Hakan Yenigün "Bizim için en önemli kısım çimlendirme kısmı. Sahamız bir buçuk ay sonra antrenman yapılacak duruma gelecek" dedi. Yapımı süren tesisi zaman içerisinde yelken kulübü ve tenis kortlarının da bulunduğu spor kompleksine dönüştürmeyi düşündüklerini söyleyen Yenigün kulüp sporcuları adına böyle bir tesise kavuşacakları için çok mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

Tesisleri gezen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar böyle bir tesisin Urla sınırları içerinde yer almasından duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi: "Sporcuların ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış bir tesis. Bu kadar hızlı yapılmasından da ayrıca mutlu oldum. Urla Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız. Çünkü bu tesis Urlamız için de bir gurur kaynağı olacak."

"Başkanın spora ve sporcuya bu kadar önem vermesi bizi çok mutlu etti" diyen Göztepe Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Altınbaş "Göztepe'nin büyük başarılarının temeli burada atılacak. Belediye Başkanımız Sibel Hanım'ın destekleri ile Urla'yı Göztepe'nin bir üssü haline getirmek istiyoruz. Göztepe'nin futbolcusu olmak bir ayrıcalıkken bu tesiste antrenman yapmaları ile daha ayrıcalıklı hale gelecekler" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkanlar, Göztepe Spor Kulübü'nün Urla'daki Tesisini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement