Başkanlar İftarda Atakum Halkıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkanlar İftarda Atakum Halkıyla Buluştu

Başkanlar İftarda Atakum Halkıyla Buluştu

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından ilçelerde düzenlenen iftar programı bu kez yoğun bir katılım ile Atakum'da yapıldı.

15.07.2014 10:08  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından ilçelerde düzenlenen iftar programı bu kez yoğun bir katılım ile Atakum'da yapıldı.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Atakum'da bulunan bir parkta gerçekleşen iftara, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, eski AK Parti Milletvekili Fatih Öztürk, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, parti teşkilatları ve ilçe halkı katıldı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın selamlama konuşmalarının ardından iftara katılan Atakumlulara seslenen AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Hepinizin aslında evlerinizde rahatlıkla iftarınızı yapabileceğiniz yemeğiniz vardır. Ama bugün davetimiz üzerine buraya gelerek bizleri mutlu ettiniz, onurlandırdınız. Hepinizden Allah razı olsun. Rabbim tuttuğunuz oruçları yaptığınız ibadetleri kabul etsin. Mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır, üzüntüler paylaşıldıkça azalır sözü bizde çok önemli yer tutan bir sözdür. Ramazan ayı mutlulukların paylaşıldıkça çoğaldığı, üzüntülerimizin paylaşıldıkça azaldığı rahmet ayıdır. Türkiye önemli bir sürecin arefesinde. Bu süreç hepinizin bildiği gibi 10 Ağustos tarihi itibariyle milletimiz ilk defa Cumhurbaşkanını seçecek. Bizler milletvekillerimiz aracılığıyla Cumhurbaşkanımızı seçerdik ama şuanda biz millet olarak ilk defa Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Buna ilk defa 10 Ağustosta karar vereceğiz. Gecesini gündüzüne katmış, vatanına, milletine hizmet etmek için uçağını otel yapmış, çalışma ofisi yapmış bir lideri, bir başbakanı 10 Ağustosta milletin Cumhuru reisi olarak Cumhurbaşkanlığı köşküne hep beraber göndereceğiz. Recep Tayyip Erdoğan'ı o gün inşallah ilk turda hep birlikte seçeceğiz." dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkanlar İftarda Atakum Halkıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement