Başkanlar İnşaat Fuarı İçin Toplandı - Son Dakika
Yerel

Başkanlar İnşaat Fuarı İçin Toplandı

Başkanlar İnşaat Fuarı İçin Toplandı

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi tarafından 23-26 Mart tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak olan “Samsun İnşaat Fuarı 2017” için toplantı düzenlendi.

03.03.2017 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi tarafından 23-26 Mart tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak olan "Samsun İnşaat Fuarı 2017" için toplantı düzenlendi.

Toplantıya MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu, Elektrik Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkan Yardımcısı Adnan Korkmaz, Tüyap Bölge Müdürü Server Seçer, Tüyap Proje Müdürü Oğuzhan Çamaş, Tüyap Satış Uzmanı Nejat Fırat Karataş, Tüyap Proje Pazarlama Uzmanı Aslan Can Çağla, Tüyap Proje Pazarlama Uzmanı Kübra Şahin ve Tüyap Proje Satış Uzmanı Kürşat Yıldız katıldı.

Ortak seminerler konuşuldu

Toplantıda, Samsun İnşaat Fuarı 2017 süresince mühendis ve mimarlara yönelik yapılabilecek teknik seminerler, forumlar ve etkinlikler görüşülmüştür. Görüşme sonucunda odaların düzenleyeceği etkinliklerin netleştirerek son değerlendirme toplantısı yapılması kararlaştırılmıştır. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkanlar İnşaat Fuarı İçin Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement