Başkanlar Saruhanlı'nın Projelerini Görüştü - Son Dakika
Güncel

Başkanlar Saruhanlı'nın Projelerini Görüştü

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'yı makamında konuk etti.

17.03.2016 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gerçekleştirilen ziyarette Saruhanlı'da hayata geçirilen ve önümüzdeki süreçte ilçeye kazandırılması planlanan projeler görüşüldü.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Aydın ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Recep Çımat ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Saruhanlı'da hayata geçirilecek projelerin görüşüldüğü ziyarette Başkan Ergün, özellikle Saruhanlı Kavşak Projesi'nin son durumu hakkında bilgi verdi. Saruhanlı'da Büyükşehir Belediyesi'nce hayata geçirilmesi planlanan kavşak projesinin Karayolları Genel Müdürlüğü'nden onay çıktığını ifade eden Başkan Ergün, "Şu anda bu projemiz ihale aşamasında. İhale prosedürlerinin tamamlanmasıyla çalışmalara start vererek, ilçemizdeki ölümlü kazaların önüne geçmek ve trafiği rahatlatmak istiyoruz" dedi.

Saruhanlı'daki projeler için memnuniyet duyduğunu ifade eden Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı da Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği kavşak projesi ile ilçelerindeki trafik yoğunluğu ve kazaların büyük ölçüde önüne geçileceğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkanlar Saruhanlı'nın Projelerini Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement