Başkanlardan 'Huzurlu Seçim' Temennisi - Son Dakika
Yerel

Başkanlardan 'Huzurlu Seçim' Temennisi

Başkanlardan \'Huzurlu Seçim\' Temennisi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerin huzur içerisinde gerçekleşmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade ettiler.

12.05.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerin huzur içerisinde gerçekleşmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade ettiler.

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Türk İslam Karakoç, Kadın Kolları Başkanı Elife Aynur Soydan ve beraberindeki heyet, MHP Elbistan Seçim Bürosuna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca; acıyı ve sevinci birlikte paylaşan insanlar olduklarına dikkat çekerek, "Seçim dönemlerinde bu dönemde siyasi partiler de birbirlerine rakip olmak zorunda. Ancak, her ne kadar rakip olsak da seçim sürecinin rahat ve huzurlu bir ortamda tamamlanması gerekiyor. Bu noktada parti teşkilat başkanlarının üzerinde ağır bir yük var. Bölgemizdeki bütün hassasiyetlere dikkat etmemiz gerekiyor. Önemli olan burada vatandaşımızın canının ya da malının zarar görmemesi gerekiyor. Neticede seçimler bitecek ve bizler aynı memleketin insanları olarak yüz yüze bakacağız. Düğünlerimizde ve cenazelerimizde birlik olacağız, acımızı ve sevincimizi paylaşacağız. Milliyetçi Hareket Partisi'ne hayırlı olsun temennisinde bulunuyoruz" dedi.

MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir de, AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Demir, "7 Haziran'da yapılacak seçimlerin ilçemize, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu süreçte bir tartışma ortamına girilmeden güzel bir seçim geçirmeyi temenni ediyoruz. Hepimiz aynı havayı soluyoruz. Biz herhangi bir sıkıntıya meydan vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Türk İslam Karakoç da, Kahramanmaraş ortak paydasında buluştuklarını söyledi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkanlardan 'Huzurlu Seçim' Temennisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement