Başkanlardan İzmit Esnafına Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkanlardan İzmit Esnafına Ziyaret

Başkanlar Karaosmanoğlu ve Doğan, Şahabettin Bilgisu Caddesi'ni dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti

08.12.2014 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit merkezde esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Esnaf ziyaretinde Başkan Karaosmanoğlu'na İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz da eşlik etti.

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİLER

Şahabettin Bilgisu Caddesi'ni dolaşan Başkanlar Karaosmanoğlu ve Doğan, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, aksaklıkların bir an önce giderilmesi talimatını verdi.

HAYIRLI İŞLER DİLEDİ

Kocaelililerin huzur ve refahının birinci öncelikleri olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, bu amaçla çarşı, pazar, okul, fabrika ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi. Vatandaşların sorunlarını birebir anlatma fırsatı bulduğu ziyaretlerde Başkan Karaosmanoğlu, esnafa hayırlı ve bereketli işler diledi.

"BİRLİKTE BAŞARDIK"

Yapılan hizmetlerde tüm kent halkının katkısı olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, "Biz inanıyoruz ki kentimize yaptığımız en ufak bir hizmette bile halkımızın emeği vardır. Tüm yapılan yatırımlar, verilen emekler halkımızın eseridir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkanlardan İzmit Esnafına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement