Başkanlardan Şahinbey Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkanlardan Şahinbey Belediyesi'ne Ziyaret

İzmir’in, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ile Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Alsaç ve Semih Demirci, Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları gezerek incelemelerde bulundu.

10.12.2014 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ile Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Alsaç ve Semih Demirci, Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları gezerek incelemelerde bulundu.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ile Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Alsaç ve Semih Demirci, Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı projeleri incelemek için Gaziantep'e geldi. Başkan Vekili Cuma Güzel, Başkan Yardımcıları Ali Aytek ve Hüseyin Kılıç eşliğinde Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi'yi gezen heyet daha sonra kentsel dönüşüm alanlarında incelemelerde bulundu. Daha sonra belediye hizmet binası yanında yeni yaptırılan İslam Bilim ve Teknik Tarihi Müzesi'ni gezerek bilgi alan Başkanlar, Şahinbey'de ki değişim ve gelişimde büyük bir başarı gördüklerini söylediler.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan yaşar Görmez, yapılan hizmetlerin takdire şayan olduğunu söyledi. Yapılan çalışmaların kendilerini çok etkilendiklerini dile getiren Görmez şöyle konuştu, "Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri yerinde inceleme fırsatı bulduk. Toplumun her kademesinden insanın eğitim gördüğü sosyal tesisleri gördük. Kentsel dönüşüm anlamında yapılan muhteşem çalışmaları inceledik. Buradan giderken bizde kendimize lazım olan detayları yanımıza alarak belediyemizde uygulayacağız. Bu çalışmalar için Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu tebrik ediyorum" dedi.

Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Semih Demirci ise, Şahinbey Belediyesi'nin çalışmalarını çok beğendiklerini ifade ederek, "Kentsel dönüşüm projelerini ve sosyal faaliyetleri yakından inceledik. Örnek teşkil eden birçok projeye yer verilmiş. Halka dönük olarak yapılmış çalışmalar var. Gerçekten çok beğendik emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcı Zafer Alsaç da yapılan çalışmaları çok başaralı gördüklerini söyledi. Şahinbey Belediyesi'nin ve Başkan Mehmet Tahmazoğlu'nun çok çalışkan olduğunu belirten Alsaç, "Bu çalışmaları bırakın bir ilçe belediyesi, bir büyükşehir belediyesi yapmış olsa bile fevkalade çalışmalar olmuş. Özellikle kentsel dönüşüm alanında yapılan çalışmaların Türkiye'de ki en başarılı olanı burada yapılıyor. Yapılan konutlarda sosyal donatı alanlarına önem verilerek vatandaşların rahatlığı düşünülmüş durumda. Sosyal tesisler 7'den 77'ye herkesin kullanacağı şekilde en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş mükemmel tesisler. Ben bu çalışmalardan dolayı Başkan Mehmet Tahmazoğlu'nu ve ekibini kutluyorum" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkanlardan Şahinbey Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement