Başkanlardan Teröre Lanet Mesajları - Son Dakika
Yerel

Başkanlardan Teröre Lanet Mesajları

Başkanlardan Teröre Lanet Mesajları

Balıkesir’in Edremit, Burhaniye ve Ayvalık Belediye Başkanları Savcı Selim Kiraz’nı öldürülmesi olayını sosyal medya üzerinden yayınladıkları mesajlar ile kınadılar.

01.04.2015 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit, Burhaniye ve Ayvalık Belediye Başkanları Savcı Selim Kiraz'nı öldürülmesi olayını sosyal medya üzerinden yayınladıkları mesajlar ile kınadılar. Savcı Kiraz'a Allah'tan rahmet dilediler.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka kendi adını taşıyan sosyal medya paylaşımında "Şehit olan Savcımız Selim Kiraz'a Allah'tan rahmet diliyor; terörün her türlüsüne bir kere daha lanet okuyorum." dedi.

Burhaniye Belediyesi sosyal medya paylaşımında ise Başkan Necdet Uysal "Dün meydana gelen hain saldırı Türk adaleti ve yargısına yapılmış büyük bir terör saldırısıdır. İstanbul'da meydana gelen ve değerli savcımız Mehmet Selim Kiraz'ın hayatını kaybettiği bu hain saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu, insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Bu suçu işleyenler asla insan olamaz. Şehit savcımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yargı camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum."dedi.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'de yaşanan terör olayını kınayıp Şehit Savcı Selim Kiraz'a rahmet diledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkanlardan Teröre Lanet Mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement