Başkanlardan Toçoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkanlardan Toçoğlu'na Ziyaret

Başkanlardan Toçoğlu\'na Ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Hendek Belediyesi Başkanı İrfan Püsküllü ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

03.04.2015 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Hendek Belediyesi Başkanı İrfan Püsküllü ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Hendek'te devam eden çalışmalar ile ilgili Başkan Toçoğlu'na bilgiler veren Püsküllü, "Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile Hendek'i daha güzel günlere ulaştıracağız. Değerli Başkanımız Zeki Toçoğlu'na verdikleri destekler için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Başkan Zeki Toçoğlu, "Hükümetimiz, Büyükşehir ve ilçe belediyemiz tarafından Hendek'e önemli yatırımlar ulaştırılıyor. Her fırsatta ifade ettiğimiz gibi; birlik içerisinde çalışacak, Hendek'in birincil ihtiyaçlarına dönük gerekli adımları atmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde ilçelerimize kazandırmayı hedeflediğimiz projeler üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah diğer ilçelerimize olduğu gibi Hendek'e de değer katan hizmetleri ulaştıracağız" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkanlardan Toçoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement