Başkanvekili Aydın Hafızlık Okulunun Müjdesini Verdi - Son Dakika
Yerel

Başkanvekili Aydın Hafızlık Okulunun Müjdesini Verdi

Başkanvekili Aydın Hafızlık Okulunun Müjdesini Verdi

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde hafız ve hafız talebeleri Kadir Gecesi münasebetiyle düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

02.07.2016 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde hafız ve hafız talebeleri Kadir Gecesi münasebetiyle düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kahta Hafızlar ve Kuran Gönüllüleri Derneği(KAHAD) tarafından organize edilen iftar programına TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Kahta İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, Kahta Merkez Yatılı Kuran Kursu yöneticisi Mustafa Demir, AK Parti Kahta İlçe Teşkilat Başkanı Engin Akel, STK temsilcileri, Kahta Merkez Yatılı Kuran Kursu öğrencileri ile Adıyaman Mülteci kampında eğitim gören Suriyeli hafız öğrencileri katıldı. Programda hafızlık öğrencileri Kuranı Kerim okuyup, ilahiler söyledi.

Düzenlenen iftar programında bir selamlama konuşması yapan KAHAD Başkanı Bilal Demir, Dernek faaliyetlerinden bahsederek yetkilerden Kahta İlçesine baraj kenarında bir yatılı kuran kursunun kurulması hususunda talepte bulundu.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın Kahta ilçesinin yeni bir hafızlık okulunu hak ettiğini ve kısa süre içerisinde hafızlık okulunun ilçeye kazandırılacağının müjdesini verdi.

Herkesi kendi vatanında özgürce, kardeşçe yaşamasını dileyen Başkanvekili Ahmet Aydın, " Bugün burada 50 civarında Suriyeli kardeşimiz bulunuyor. Allah onlardan ve onları yetiştiren hafız kardeşlerimizden razı olsun. Dileğimiz odur ki herkesin kendi vatanında özgürce, kardeşçe yaşaması, dilediği gibi gençliğini çocukluğunu yaşaması ve geleceğe dair hayaller kurmasıdır. Bir çocuğun, gencin hayali olur. Geleceğe dair umutlar olur. O umutların sönmemesi lazım. O umutların çok güçlü bir şekilde yeşermesi lazım. ve dünyanın birçok yerinde ezilen nice kardeşlerimizin çok daha umutlu çok daha güvenli bir geleceği hazırlaması adına hem dua hem de destekte bulunmamız gerekiyor. Kahta'da bu kadar değer yetiştiğine göre hafızlık okulunu hak ediyor. Sayın Kaymakamımız ile görüştük. Yer problemini çözüyor. Kahta'mıza hafızlık okulunu kazandıralım. Önünüze engel olanları, önünüzden kaldırırız. Hiçbir engel tanımayız. Ülke için, millet için, Kuran için, iman için iman eden kardeşlerimize bizlerin yardımcı ve destekte bulunması lazım. Hep beraber bu milletin hizmetinde olmamız lazım" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkanvekili Aydın Hafızlık Okulunun Müjdesini Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Kahtalı hamit: Nasıl bi rahatlıktır bu anlamadım? Hem hafızlıktan hem dinden diyanetten haktan adaletten bahsedeceksiniz hemde bu yemeğin parasını fakir fukaranın hakkı olan Sosyal Yardımlaşma Vakfından ödeyeceksiniz. Ben bir kahtalı olarak hakkımı helal etmiyorum. 0 0 Yanıtla

Advertisement