Başkent Parklarında Kar Sefası - Son Dakika
Yerel

Başkent Parklarında Kar Sefası

Başkent Ankara’da sabah saatlerinde aniden bastıran kar, kentin üstünü adeta beyaz bir tülle örttü.

06.02.2016 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent Ankara'da sabah saatlerinde aniden bastıran kar, kentin üstünü adeta beyaz bir tülle örttü. Güne bembeyaz bir sürprizle gözlerini açan Başkentiler, karın zevkini Dikmen Vadisi, Göksu, Mogan ve Gençlik Parkı gibi Büyükşehir Belediyesi'nin birbirinden güzel parklarında çıkardı.

Her mevsim ayrı bir zarafet ve ihtişamlı görüntülere sahne olan Büyükşehir Belediyesi parklarında kar yağışıyla birlikte, kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

Karın keyfini çıkartmak isteyen her yaştan Başkentli, Büyükşehir Belediyesi rekreasyon alanları ile parklarını tercih etti. Hafta sonu olması nedeniyle kar, her zaman olduğu gibi yine en çok çocukları mutlu etti.

Aileleriyle birlikte kardan adam yapıp, kartopu oynayarak eğlenceli vakit geçiren çocuklar, beyazlar içinde birbirinden renkli görüntülerin ortaya çıkmasını sağladı.

Parkların karlarla kaplı yollarında yürüyüşe yapan, eşsiz manzarada bol bol fotoğraf çektirerek güzellikleri anılarında ölümsüz kılmak isteyen Başkentlilerin yanı sıra, Dikmen Vadisi, Göksu Parkı, Gençlik Parkı gibi kent merkezinde bulunan dev parklar ve rekreasyon alanları profesyonel fotoğrafçıların çalışma alanları haline geldi.

Başkent'te bu güzellikler yaşanırken, Büyükşehir Belediyesi, kar sefasının çileye dönüşmesini önlemek amacıyla, 24 saat aralıksız küreme ve tuzlama çalışmalarına hız kesmeden devam etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkent Parklarında Kar Sefası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement