Başkent Polisinden Otomobil Hırsızlığına Yönelik Operasyon - Son Dakika
Güncel

Başkent Polisinden Otomobil Hırsızlığına Yönelik Operasyon

Başkentte, çaldıkları araçları hırsızlık suçunda kullandıkları iddia edilen 2'si kadın 3 kişi, tutuklandı.

22.04.2015 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkentte, çaldıkları araçları hırsızlık suçunda kullandıkları iddia edilen 2'si kadın 3 kişi, tutuklandı.

AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Mamak, Altındağ, Keçiören ve Pursaklar'da yapılan otomobil hırsızlıklarını aydınlatmak ve failleri yakalamak için çalışma başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, otomobillerin Şevket K, Kibariye T. ve Funda Ş, tarafından çalındığını tespit etti.

Çalışma başlatan ekipler, zanlıları çaldıkları bir otomobil ile Altındağ'da gezerken yakaladı. Gözaltına alınan zanlıların emniyette verdikleri ifadeler ile ekiplerin elde ettiği güvenlik kameraları görüntülerinden çalınan araçların hırsızlık olaylarında kullanıldığı belirlendi.

Zanlılardan Şevket K'nin otomobilleri çaldığı, Kibariye T. ve Funda Ş'nin ise gözcülük yaptığı, zanlıların, hırsızlık yapmakta kullanılan çalıntı otomobilleri, yakıtları bitince parmak izlerini temizledikten sonra terk ettikleri ve yeni bir araç çaldıkları tespit edildi. Şüphelilerin birkaç defa da polisin takibinden kurtulduğu öğrenildi.

Zanlılar emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı. Funda Ş'nin, bırakacak kimsesi olmadığı için 1 yaşındaki çocuğunu da yanına aldığı belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkent Polisinden Otomobil Hırsızlığına Yönelik Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement