Başkent Şehidini Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Başkent Şehidini Uğurladı

Başkent Şehidini Uğurladı

Kocaeli’de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Astsubay Mehmet Karakaşoğlu için Kocatepe Camii’nde cenaze namazı kılındı.

14.10.2014 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Astsubay Mehmet Karakaşoğlu için Kocatepe Camii'nde cenaze namazı kılındı.

Kocaeli'de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Astsubay Mehmet Karakaşoğlu'nun cenazesi, Kartepe Deniz Hava Komutanlığı'nda gerçekleştirilen törenin ardından Ankara'ya getirildi. Şehit astsubay için Kocatepe Camii'nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazı ve askeri törene TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, üst düzey askeri yetkililer ve şehidin yakınları katıldı. Cenaze namazının ardından düzenlenen resmi törene katılan protokol üyeleri, cenaze aracını uğurladı. Törende şehidin annesi Leyla Karakaşoğlu ve engelli kız kardeşi Nahide Karakaşoğlu gözyaşlarına hakim olamadı. Şehidin yakınları baba Nihat Karakaşoğlu'nu teselli etmeye çalıştı. Silah arkadaşlarının omzunda bir süre taşındıktan sonra şehidin naaşı top arabasına konuldu. Şehidin naaşı, askeri törenin ardından Cebeci Askeri Şehitliği'nde defnedildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkent Şehidini Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement