Ankara'daki Şehit Cenazesine Kritik İsimler de Katıldı - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Şehit Cenazesine Kritik İsimler de Katıldı

Şırnak'ta şehit olan 3 askerden Onbaşı Hamza Yıldırım için Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Ankara'nın kritik isimleri de katıldı.

31.07.2015 13:50  Güncelleme: 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ta PKK'lı teröristler tarafından Gabar Dağı eteklerindeki Görmeç Jandarma Taburu bölgesinde yol emniyetini alan askere yönelik düzenlenen saldırıda şehit olan 3 askerden Onbaşı Hamza Yıldırım için Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

CENAZE NAMAZINI GÖRMEZ KILDIRDI

Şehit Onbaşı Yıldırım için Kocetepe Camii'nde Cuma Namazı sonrası düzenlenen cenaze namazını Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez kıldırdı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis Başkanı İsmet Yılmaz, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ve komutanların da katıldığı cenaze töreninde şehidin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

YOL GÜVENLİĞİNİ SAĞLARKEN ŞEHİT DÜŞTÜLER

3 asker Piyade Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi, er Kaan Kandemir ve Piyade Onbaşı Hamza Yıldırım, Şırnak'ta izinden dönen askerlerin birliklerine götürülmesi için konvoyun yol emniyetini sağlarken, PKK'lı teröristlerin açtığı ateşle şehit düşmüştü.

Ankara\'daki Şehit Cenazesine Kritik İsimler de Katıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Şehit Cenazesine Kritik İsimler de Katıldı - Son Dakika


Advertisement