Başkent'te Arkadaşının Boynunu Kıran Cinayet Zanlısı Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Başkent'te Arkadaşının Boynunu Kıran Cinayet Zanlısı Yakalandı

Başkent\'te Arkadaşının Boynunu Kıran Cinayet Zanlısı Yakalandı

Başkent’te geçen yıl Ekim ayında arkadaşı M.A.’yı dövdükten sonra boynunu kıran ve ardından otomobiliyle Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine getirip burada araçtan attığı iddiasıyla aranan zanlı yakalandı.

11.03.2014 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent'te geçen yıl Ekim ayında arkadaşı M.A.'yı dövdükten sonra boynunu kıran ve ardından otomobiliyle Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine getirip burada araçtan attığı iddiasıyla aranan zanlı yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Çankaya 100. Yıl İşçi Blokları Mahallesinde arkadaşı M.A. ile alkol alan F.A., daha sonra alkolün etkisiyle tartıştı. Tartışmanın ardından sopayla döven ve ardından boynunu kıran F.A., M.A.'yı aracıyla Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine getirip buradan araçtan atarak uzaklaştı. Hastane yetkililerinin durumu fark etmesi üzerine M.A.'ya müdahale etti ancak M.A. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ve hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası bulunan F.A.'nın sahte kimlikle Etimesgut'ta bir ev ve araba kiraladığını belirlemesi üzerine operasyon düzenledi.

Jandarma ve Özel Harekat polisleriyle birlikte operasyon düzenleyen ekipler, cinayet zanlısı F.A.'yı ve birlikte evde kaldığı 18 yaşından küçük O.A. ve M.Y.D'yi uyuşturucu madde paketlerken gözaltına aldı. Evde yapılan arama sonucunda, piyasa değeri 200 bin lira olan 160 paket Bonzai ve 8 gram kokain ile 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Yapılan sorgu sonucunda suçu kabul eden F.A., sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Sincan Cezaevine gönderildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkent'te Arkadaşının Boynunu Kıran Cinayet Zanlısı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement