Ankara'da Sigorta Ödemesi Yüzünden Baltalı Kavga Çıktı: 4 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Ankara'da Sigorta Ödemesi Yüzünden Baltalı Kavga Çıktı: 4 Yaralı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde trafik kazası sonrası sigorta parası yüzünden başlayan ve bir baltanın da kullanıldığı kavgada 4 kişi yaralandı.

06.02.2017 13:15  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Polatlı ilçesinde trafik kazasının ardından sigorta ödemesi yüzünden taraflar arasında anlaşmazlık çıktı. Gerginliğin kavgaya dönüşmesi sonucu bir baltanın da kullanıldığı kavgada 4 kişi yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri 1'i çocuk 3 kişiyi gözaltına aldı.

SİGORTA PARASI NEDENİYLE ARBEDE YAŞANDI

Olay Ankara'nın Polatlı ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi Sümer Caddesi üzerinde sigorta üzerine çalışan bir iş yerinin önünde meydana geldi. Bir gün önce Polatlı'da otomobilleri ile trafik kazası yapan 45 yaşındaki M.B. ile 53 yaşındaki S.Ç. arasında sigorta parası ödemesiyle ilgili anlaşmazlık yaşandı. İkilinin yanında bulunan çocukları da tartışmaya dahil olunca taraflar arasında arbede yaşandı.

BALTAYLA SALDIRIYA UĞRADI

Kavga sırasında balta ile saldırıya uğrayan M.B.'nin kafası ve burnu kırılırken, olayda toplam 4 kişi yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslar ile yaralılar Polatlı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri 1'i çocuk 3 kişiyi gözaltına alırken, olay ile ilgili 2 kişinin yakalanması için de çalışma başlatıldı.

Ankara\'da Sigorta Ödemesi Yüzünden Baltalı Kavga Çıktı: 4 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ankara'da Sigorta Ödemesi Yüzünden Baltalı Kavga Çıktı: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement