Başkent'te Cizrespor Maçı İçin Yoğun Güvenlik Önlemi - Son Dakika
Güncel

Başkent'te Cizrespor Maçı İçin Yoğun Güvenlik Önlemi

Başkent\'te Cizrespor Maçı İçin Yoğun Güvenlik Önlemi

Ziraat Türkiye Kupası H Grubunda Gençlerbirliği-Cizrespor arasında oynanan maç öncesi Ankara Emniyeti teyakkuza geçti.

29.01.2015 14:47  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Gençlerbirliği- Cizrespor arasında oynanan maç öncesi Ankara Emniyeti teyakkuza geçti. Stada girmeye çalışan Ankaragücü taraftarları ile polis arasında gergin anlar yaşandı.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Gençlerbirliği ile Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Cizrespor, bugün saat 13.30'da Cebeci İnönü Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma öncesi stat dışında gergin anlar yaşandı. Stada girmeye çalışan Ankaragücü taraftarları ile polis arasında gerginlik çıktı. Sokak ortasında İstiklal Marşı'nı okuyan taraftarlar, "Terörist değiliz, Ankaragüçlüyüz", " PKK'ya gelince insan hakları, Ankaragüçlüler yesin copları" sloganları attı. Polis, bir süre stat dışında bekleyen Ankaragüçlü taraftarlarla Cizrespor taraftarını karşı karşıya getirmemek için stat içi ve dışında yoğun güvenlik önlemi aldı. Stat dışında bekleyişlerini sürdüren Ankaragücü taraftarları daha sonra dağıldı. Passolig'in uygulanmadığı maçta bazı Ankaragüçlü taraftarların formalarını çıkararak, karşılaşmayı izlemek işin stada girdiği görüldü. Yaklaşık 100 kişilik Cizrespor taraftarı ise polis eskortu eşliğinde stada getirildi.

Ankara polisi, stat içi ve arama noktalarında 400, ara sokaklar dahil stadyuma gelen 11 yolda ise toplam 800 polis memuruyla güvenliği sağladı. Stat içinde ise 60 özel güvenlik görevlisi görev yapıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkent'te Cizrespor Maçı İçin Yoğun Güvenlik Önlemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement