Başkent'te "Filistin Kalpte" Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Başkent'te "Filistin Kalpte" Turnuvası Düzenlendi

Filistin eski Devlet Başkanı Yaser Arafat’ın 11. ölüm yıldönümü dolayısıyla futbol turnuvası düzenlendi.

22.11.2015 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filistin eski Devlet Başkanı Yaser Arafat'ın 11. ölüm yıldönümü dolayısıyla futbol turnuvası düzenlendi. Kurtuluş Parkı'nda düzenlenen turnuvaya 10 ülkeden 80 kişi katıldı.

Filistin'in efsanevi lideri Yaser Arafat'ın 11. ölüm yıldönümü sebebiyle futbol turnuvası yapıldı. Filistinli Öğrenciler Birliği'nin düzenlediği turnuvaya 10 ülkeden 80 vatandaş katıldı. İlki 11 Kasım 2004 tarihinde düzenlenen "Filistin Kalpte" turnuvasında bu yıl 12 takım karşılaşacak. Turnuva öncesi Filistin'de hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu. Ardından ise Türkiye ve Filistin milli marşları okundu.

"Filistin Kalpte" turnuvasının düzenlemesine öncülük eden Ankara Filistinli Öğrenciler Birliği Başkanı Mustafa Türkmen, "11 Kasım 2004 tarihinde Yaser Arafat hayatını kaybetti. Bugün de onu hatırlatmak ve kutlamak isteriz. Herkese hatırlatmak isteriz. Turnuvaya; Filistin, Ürdün, Mısır, Yemen, Fas, Irak, Türkiye, Bosna Hersek ve Türkmenistan vatandaşları yer alıyor" dedi.

Bütün dünyanın Yaser Arafat'ı yakından tanıdığını söyleyen Türkmen, "Yaser Arafat için fazla açıklama yapmama gerek yok. Herkes Yaser Arafat'ı ve yaptıklarını bilir. Nasıl bir lider olduğunu herkes bilir. Bütün dünya Yaser Arafat'ı tanır. Hatta bizden daha iyi tanırlar. Çünkü hayatını Filistin için feda etti. Filistin için şehit oldu. Ona Allah rahmet eylesin. Yaptıkları ve öğrettikleri için Yaser Arafat'a çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkent'te 'Filistin Kalpte' Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement