Başkent'te Moda Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Başkent'te Moda Rüzgarı

Başkent\'te Moda Rüzgarı

Merve Büyüksaraç'ın da aralarında bulunduğu mankenler, Başkent'te dünya markalarını müşterilerinin beğenisine sunan bir alışveriş mağazasının açılışında podyuma çıktı.

11.09.2014 09:34  Güncelleme: 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA (İHA) – "Sivaslı Cindy" olarak tanınan Tülin Şahin ve Merve Büyüksaraç'ın da aralarında bulunduğu mankenler, Başkent'te dünyanın önde gelen markalarını müşterilerinin beğenisine sunan bir alışveriş mağazasının açılışında podyuma çıktı.

Ankara'nın yeni alışveriş merkezlerinden Next Level'da dünyaca ünlü bir mağazanın tanıtımı için defile düzenlendi. Özel bir şovla gerçekleşen defilede Tülin Şahin ve Merve Büyüksaraç'ın da aralarında bulunduğu birçok ünlü manken podyumda boy gösterdi. Ankaralı modaseverlerin yoğun ilgi gösterdiği defilede, alışveriş merkezi içindeki markaların sonbahar-kış koleksiyonları sergilendi. Yaklaşık bir saat süren ve AVM içine hazırlanan özel podyumda gerçekleşen defileyi yüzlerce Başkentli izledi. Defile sonunda mankenler, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

"En Zengin 100 Türk" listesinde 40. sırada yer alan Demet Sabancı Çetindoğan'ın ev sahipliğinde yapılan defilenin koreografisini Öner Övez yaptı. Etkinliğe ilişkin açıklama yapan Demet Sabancı Çetindoğan, "Mağazamız Ankaralı modaseverlerle daha önce bir araya gelmişti fakat lokasyonu değiştirdik, dolayısıyla bugün ilk açılışı gibi yapalım istedik ve minik bir defileyle başladık. Çok keyifli bir yer oldu, müşterilerimizden olumlu tepkiler alıyoruz. Güzel bir alışveriş merkezi olmuş" dedi.

Yıl boyu etkinlikler yapacaklarını belirten Çetindoğan, önemli tasarımcılarla müşterilerini bir araya getirmeye çalıştıklarını söyledi. Türkiye'de modanın çok yakından takip edildiğini dile getiren Çetindoğan, "Özellikle sosyal medyanın aktif kullanılmasından dolayı dünya modası yakından takip ediliyor. Ankaralı modaseverler de aynı şekilde. Biz de her türlü markayı bir araya getirmeye çalışıyoruz. Şu anda Ankara'da 350 markamız var. Ulaşılabilir markalardan lüks markalara kadar çeşitli kategorilerde markalarımıza yer veriyoruz" diye konuştu.

Çetindoğan, "Eskiden daha çok alışveriş için İstanbul'u tercih ediyorlardı ama artık biz aynı markaları Ankara'ya getirerek çok daha rahat alışveriş imkanı sunuyoruz" dedi.

"ANKARA ARTIK BİR MEMUR ŞEHRİ DEĞİL"

Defileye eşi Mine Aygün ile birlikte katılan CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün ise, "Ankara artık bir memur şehri değil, hem tüccar hem sanayi şehri oldu. Bunu görebiliyoruz. Ankara'ya gelen markaların birçoğu İstanbul'da da var. O yüzden bu etkinlikler alışverişe renk katıyor. Şuraya 350-400 kişi katıldı. Bu insanlar da Ankara'nın para harcayan insanları. O yüzden ne kadar çok etkinlik olursa alışveriş o kadar artar diye düşünüyorum" şeklinde konuştu

Next Level AVM Müdürü Şafak Aksoyek Toros ise, Ankara için farklı projeler ve etkinlikler planladıklarını açıkladı. Başkent'te uzun aradan sonra ilk kez Kenan Doğulu'nun konser vereceğini dile getiren Toros, "Daha sonrasında çok güzel alışveriş kampanyalarımız olacak. 18 Eylül'de Stajyer Mafya filminin galasını yapacağız. Müstakil bir sinemamız var. Ankara'da sinema, kültür ve restoran karmasını bir araya getiriyoruz. Çocuklara özel çok güzel projelerimiz olacak. Sürprizlerle geliyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkent'te Moda Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı
    23:48 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı

    Hüseyin Başkadem'in yönettiği 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nin ikinci gününde, Suk Dörtlüsü Quartet sahne aldı. Prag Sahne Sanatları Akademisi'nden gelen sanatçılar, çello, viyola ve keman enstrümanlarıyla seçkin eserlerini seslendirdi. Başkadem, konserde yaptığı konuşmada, dünyada keman ailesinden 4 enstrümanı bir arada çalabilen çok az grubun olduğunu belirtti ve Suk Dörtlüsü Quartet'in festivale üçüncü kez katıldığını söyledi.

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.

  • Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı
    23:23 Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı

    Bingöl'ün Merkeze bağlı Yelesen köyünde doğa yürüyüşü yapan 4 kişi, tırmandıkları kayalık alandan inemeyince 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. AFAD İl Müdürlüğü ekipleri, bölgeye sevk edilerek yaptıkları çalışma sonucu 4 kişiyi bulunduğu yerden kurtardı.


Advertisement