Başkent'te Otobüs Kamyona Çarptı: 1 Ölü, 40 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Başkent'te Otobüs Kamyona Çarptı: 1 Ölü, 40 Yaralı

Başkent\'te Otobüs Kamyona Çarptı: 1 Ölü, 40 Yaralı

Başkent'te şehirlerarası yolcu otobüsünün, kavun yüklü kamyona çarpması sonucu 1 kişi öldü, 40 kişi yaralandı.

19.06.2014 08:03  Güncelleme: 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent'te şehirlerarası yolcu otobüsü, kavun yüklü kamyona çarptı. Otobüs şoförü hayatını kaybederken, 3'ü ağır 40 kişi yaralandı.

Kaza, sabaha karşı Gölbaşı Ahiboz Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adıyaman'dan hareket eden Ahmet Demir yönetimindeki 41 K 0300 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü, Ankara'ya 40 kilometre kala İsa Aslan kontrolündeki 63 NE 608 plakalı kamyona arkadan çarptı. Adana'dan Ankara'ya kavun taşıyan kamyon, çarpmanın etkisiyle yola devrildi. Kamyonun kasasındaki kavunlar yola saçılırken, ön tarafın hurdaya dönen otobüs sürücüsü Ahmet Demir, olay yerinde hayatını kaybetti. 3'ü ağır yaralı olmak üzere 40 yolcu yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Ankara ve Gölbaşı'ndaki çeşitli hastanelere kaldırdı. İtfaiye ekipleri, kaza yapan otobüste sıkışan bazı yolcuları, sıkıştıkları yerden çıkararak sağlık ekiplerine yardımcı oldu. Hayatını kaybeden otobüs şoförünün, kazadan yaralı olarak kurtulduğu, bir süre etrafta gezdikten sonra bir anda yere yığıldığı, sağlık ekiplerinin bütün çabalarına rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay yerine emniyet şeridi çekerek, bölgede güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkent'te Otobüs Kamyona Çarptı: 1 Ölü, 40 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement