Başkent'te Trafik Kazası: 1 Ölü, 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Başkent'te Trafik Kazası: 1 Ölü, 8 Yaralı

Başkent’te bir otomobilin devirdiği direğe çarpmamak için manevra yapan kamyonet okul bahçesine uçtu.

05.10.2014 22:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edinilen bilgiye göre, Plevne Caddesi’nden Samsun Yolu istikametine doğru seyir halinde olan 06 BP 6519 plakalı araç, Gülveren Lisesi’ne 200 metre kala sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki ağaçlara ve elektrik direğine çarptı ardından karşı şeride geçti. O sırada Plevne Caddesi’nden Cebeci istikametine doğru seyir eden 06 BT 8856 plakalı kamyonetin sürücüsü, yola devrilen elektrik direğine çarpmamak için manevra yaptı. Yoldan çıkan kamyonet, önce 06 BK 7462 plakalı otomobile çarptı ardından okul bahçesine uçtu. Elektrik direğine çarpan araçtan yola savrulan 12 yaşındaki Ertan Kaptan olay yerinde hayatını kaybetti. 06 BP 6519 plakalı araçta bulunan 5 kişi ile kamyonette bulunan 3 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerinde çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerindeki yaralıları Ankara Eğitim ve Araştırma ile Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırdı. Polis ekipleri, kaza bölgesine emniyet şeridi çekti. Ayrıca yola devrilen elektrik direğinin elektrik kaçırma ihtimaline karşı da önlem alındı. Plevne Caddesi’nin Cebeci istikametime giden şeridi uzun süre trafiğe kapatıldı.

Kazada hayatını kaybeden 12 yaşındaki Kaptan’ın ölüm haberini alan yakınları olay yerinde geldi. Kaptan’ın cansız bedenini gören yakınları sinir krizi geçirdi. Bu sırada polisle dağılmaları yönünde uyarılan bazı vatandaşlar arasında arbede yaşandı. Uyarılara kulak asmayıp polisle tartışan bir kişi biber gazıyla etkisiz hale getirildi.

Kaptan’ın cansız bedeni, cenaze aracıyla morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Başkent\'te Trafik Kazası: 1 Ölü, 8 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkent'te Trafik Kazası: 1 Ölü, 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement