Başkent'te Trafik Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Başkent'te Trafik Kazası: 1 Yaralı

Başkent\'te Trafik Kazası: 1 Yaralı

Başkent’te, aracının direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın sürücü, otomobiliyle yol kenarındaki telleri parçalayarak ormanlık alana girdi.

26.07.2015 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent'te, aracının direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın sürücü, otomobiliyle yol kenarındaki telleri parçalayarak ormanlık alana girdi. Otomobil, ormanlık alanda bir çam ağacına çarparak durabildi.

Kaza, saat 06.00 sıralarında Çankaya'da meydana geldi. Panora kavşağından merkez istikametine giden 06 FC 6163 plakalı otomobilin sürücüsü, bilinmeyen bir nedenle aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki telleri parçalayarak ODTÜ ormanlarına girdi. Otomobil, orman içinde bir çam ağacını ortadan ikiye böldükten sonra durabildi. Kazada sürücü otomobil içerisinde sıkıştı.

Kazayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen polis ve sağlık ekipleri, itfaiyeye gerek kalmadan sürücüyü sıkıştığı yerden çıkardı. 112 ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı ambulansla hastaneye götürüldü.

Polisin kaza yapan otomobilde yaptığı araştırmada, kimlik ve ehliyet çıkmazken, kadın sürücüye ait olduğu tahmin edilen Döne Polat adına bir fatura fişi bulundu.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkent'te Trafik Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement