Başkent'te Trafik Kazası: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Başkent'te Trafik Kazası: 3 Yaralı

Başkent\'te Trafik Kazası: 3 Yaralı

Başkent’te, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otomobiliyle yol kenarında bulunan bariyerlere çarptı.

13.02.2015 02:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent'te, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otomobiliyle yol kenarında bulunan bariyerlere çarptı. Demir bariyerlerin üzerinde kalan otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 22.30 sıralarında Etimesgut'ta meydana geldi. İddiaya göre, Çevreyolu'nda aşırı hızlı bir şekilde seyreden 06 ET 5346 plakalı otomobilin sürücüsü Yasin G. direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil Elvankent yol sapağı yakınlarında yol kenarında bulunan demir bariyerlere çarparak durabildi. Demir bariyerlerin üzerinde kalan otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.

Yoldan geçen sürücüler, kazayı görüp polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra yaralılar, ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi.

Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkent'te Trafik Kazası: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı
    18:59 Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı

    Ali Rıza Ataktürk Caddesi'nde Y.E.Y. idaresindeki 22 ADG 393 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve kızına çarptı. Kazada anne ve kızı yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

  • İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu
    18:58 İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu

    Büyükçekmece'de yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan İETT otobüsü, bir kısmı yan yola girerken bir kısmı da D-100 kara yolunu kapattı. Yolcuların tahliye edildiği kazada bir kişi hafif yaralandı. İtfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ankara istikameti bir süre trafiğe kapanan D-100 kara yolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Otobüsün bir kısmının çekilmesinin ardından trafik akışı tek şeritten sağlanmaya başlandı.


Advertisement