Başkentte Ev ve İş Yeri Hırsızları Yakayı Ele Verdi - Son Dakika
Güncel

Başkentte Ev ve İş Yeri Hırsızları Yakayı Ele Verdi

Başkentte Ev ve İş Yeri Hırsızları Yakayı Ele Verdi

Ankara'da çok sayıda ev ve iş yerinde hırsızlık yapan zanlılar, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

12.07.2016 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da çok sayıda ev ve iş yerinde hırsızlık yapan zanlılar, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Zanlıların hırsızlık anlarıysa güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından çeşitli tarihlerde Çankaya Remzi Oğuz Arık Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda 2 ayrı iş yerinde, Çankaya Yaşamkent Mahallesi 3067 Sokak üzerinde de 5 ayrı iş yerinde gerçekleşen hırsızlık olayları üzerine zanlıların M.A ve suça sürüklenen çocuk A.G olduğu tespit edildi. Hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği belirlenen zanlılar M.A.ve A.G. Çankaya Ümit Mahallesi ve Koru Mahallesi'nde 3 ayrı evden yaklaşık 40 bin Türk Lirası değerinde ziynet eşyasıyla elektronik eşya çalınması olayında polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Öte yandan firari olarak aranan şüphelilerinden C.B. de daha sonra polis ekipleri tarafından yakalandı.

ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER MAĞDURLARA TESLİM EDİLDİ

Zanlıların hırsızlık olaylarında kullandığı belirlenen otomobil içerisinde de arama yapan polisler, suçta kullanılan 1 çift eldiven, 1 kar maskesiyle çalıntı olduğu anlaşılan 1 Play Station, 2 saat, 2 kolye, 7 yüzük, 4 laptop ve 1 tablet ele geçirdi. Ele geçirilen malzemelerin mağdurlara teslim edildiği belirtildi.

ÇOK SAYIDA SUÇTAN SABIKALARI VAR

Yapılan incelemelerde hırsızlık zanlısı M.A.'nın daha önceden suç kaydının olmadığı, A.G.' nin de 22 evden hırsızlık, 9 açıktan hırsızlık, 7 iş yerinden hırsızlık, 6 otodan hırsızlık, 4 oto hırsızlığı, 2 yankesicilik, 1 uyuşturucu madde kullanmak olmak üzere poliste 51 ayrı suç kaydının olduğu; C.B.'nin de 7 iş yerinden hırsızlık kaydının olduğu, 2 bina içerisinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçundan mahkemece aranmasının olduğu tespit edildi.

GÜVENLİK KAMERALARI ANBEAN KAYDETTİ

Zanlılarının gerçekleştirdiği hırsızlık olaylarıysa ev ve iş yerlerindeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.A. serbest kalırken, 10 ayrı dosyadan adli makamlara sevk edilen A.G. ile 2 ayrı dosyadan adli makamlara sevk edilen C.B. tutuklandı. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkentte Ev ve İş Yeri Hırsızları Yakayı Ele Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement