Başkentte "Huzur" Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Başkentte "Huzur" Operasyonu

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kentin birçok noktasında eş zamanlı ve iki etap olarak gerçekleştirilen denetimlerde, 596 araç kontrol edildi, 614 kişinin kimlik bilgileri sorgulandı.

22.08.2015 01:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kentin birçok noktasında eş zamanlı ve iki etap olarak gerçekleştirilen denetimlerde, 596 araç kontrol edildi, 614 kişinin kimlik bilgileri sorgulandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, huzur ortamının devamının sağlanması ve aranan şüphelilerin yakalanması amacıyla 400 polisin katılımıyla şehir genelinde denetim yaptı. Anteres, Çankırı, Libya ve Talatpaşa caddeleri başta olmak üzere çeşitli noktalarda 21.30-23.00 saatlerinde gerçekleştirilen denetimlerde 338 araç ekiplerce durduruldu, 334 kişi sorgulandı. Denetimlerin ilk etabında 2 ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait 57 fişek ele geçirildi. Bir araca "ikiz plaka"dan işlem yapıldı.

Saat 23.30'da Kızılay, Nenehatun- Çankaya Cadde kavşağı, Çankırı Caddesi ile Muhsin Yazıcıoğlu Caddeleri başta olmak üzere birçok noktada başlayan ikinci etap kontrollerde ise 258 araç kontrol edildi, kimlik bilgileri sorgulanan 280 kişiden hakkında arama kararı bulunan biri gözaltına alındı.

Denetimlerin umuma açık yerlerde sabaha kadar süreceği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkentte 'Huzur' Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement