Başkentte Kar Yağışı Göçüğe Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

Başkentte Kar Yağışı Göçüğe Neden Oldu

Başkentte Kar Yağışı Göçüğe Neden Oldu

Başkent’te istinat duvarı çökmesi sonucu bir ev ve dükkan büyük zarar görürken binaların yıkılma tehlikesi devam ediyor.

06.01.2015 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent'te istinat duvarı çökmesi sonucu bir ev ve dükkan büyük zarar görürken binaların yıkılma tehlikesi devam ediyor.

Olay, Mamak Boğaziçi Mahallesi Neşet Ertaş Caddesi üzerinde bulunan binada meydana geldi. Ankara'da etkili olan kar yağışı sonrası sabah saatlerinde bir sitenin istinat duvarı, henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı olayda, çöken duvar daha alçakta bulunan binadaki bir eve ve dükkana zarar verdi. Durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine gelen itfaiye ve Mamak Belediyesi ekipleri, güvenlik şeridi çekerek, zarar gören bina ve çevredeki binaları tahliye etti. Olay yerine çağrılan Başkent Doğalgaz ekipleri herhangi bir duruma karşı binaların gazlarını kesti. Polis, 3 binada yaşayan bulunan vatandaşları terk etmesi yönünde anonsları tekrarladı. Evi zarar gören vatandaş, olayın üzüntüsünü atamaması üzerine yakını tarafından yüzüne tokat vurarak kendisine gelmesi sağlandı.

Belediye ekiplerinin hasar gören evlerle ilgili çalışması sürüyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkentte Kar Yağışı Göçüğe Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement