Başkentte Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Başkentte Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı

Başkentte Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı

Ankara'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

07.01.2015 00:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Keçiören ilçesi Fatih köprüsü üzerinde meydana gelen kazada, Ali Sönmez'in kullandığı 06 FSV 17 plakalı araç, yağış nedeniyle kaygan zeminde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle bariyerlere çarparak yan döndü. O sırada arkasından seyreden Murat Işık idaresindeki 06 DB 9130 plakalı araç da duramayarak otomobile çarptı.

Kaza sonrası Ali Sönmez ve yanında bulunan emekli başkomiser olduğu öğrenilen Ayhan Ülger hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan Tahir Saraç ve Hüseyin Aydın ise yaralandı. Diğer araçta bulunan Türkan Çoban hafif yaralanırken, sürücü Murat Işık'ın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ÖLEN KİŞİNİN AMCASI OLDUĞUNU TESADÜFEN ÖĞRENDİ

Kazanın olduğu Fatih Köprüsünden geçerken tesadüfen kazayı gören bir dolmuş şoförü, aracı bir yakınının arabasına benzeterek olay yerine geldi. Aracın plakasına bakarak yol kenarında duran cesetlere yönelen adam, sağlık ekipleri yardımıyla cesetlere baktı. Dolmuş şoförü, ölen kişinin amcası olduğunu görünce sinir krizi geçirdi.

Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi savcının incelemesinin ardından morga kaldırılırken, yaralılar bölgeye gelen ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkentte Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement