Ankara'da Üst Geçit Çöktü! - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Üst Geçit Çöktü!

Ankara Etlik Caddesi GATA yakınında üzerinde lokanta bulunan üst geçit, dozer yüklü bir kamyonun çarpması sonucu yıkıldı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

07.08.2015 15:54  Güncelleme: 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Avcılar semtinde bir kamyonun bir üst geçide çarparak köprüyü yıkmasıyla yaşanan kazanın benzeri Ankara Etlik'te yaşandı.

Etlik Caddesi GATA yakınında üzerinde lokanta bulunan üst geçit, iş makineleri yüklü bir kamyonun çarpması sonucu yıkıldı. Yarısı yıkılan köprü büyük bir gürültüyle çöktü. Olayda herhangi bir yaralanma olmadığı belirtildi.

ÜST GEÇİTİN YARISI YIKILDI

Kaza, akşam saatlerinde Etlik Caddesi Zübeyde Hanım Kadın Doğum Hastanesi önünde meydana geldi. Edinilen Bilgiye göre Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü(ASKİ)'ne ait iş makinesi yüklü kamyon, Etlik'ten Ulus istikametine ilerlerken hastane önündeki üst geçide çarptı. Çarpmanın etkisiyle üst geçidin yarısı yıkılırken iş makinesi kamyonun üzerinden düşüp yıkılan köprünün altında kaldı.

ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI

Kaza sonrası büyük panik yaşanırken, olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Ölen ya da yaralananın olmadığı kaza maddi hasarla atlatıldı.

GÖRGÜ TANIKLARI OLAYI ANLATTI

Görgü tanıkları belediye aracının üzerindeki iş makinesinin kolunun köprüye çarparak, üst geçidi yıktığını anlattı.

CHP'Lİ VEKİL OLAY YERİNE GELDİ

Öte yandan CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlı Aka, kazanın ardından olay yerine geldi. Aka, emniyet yetkililerinden bilgi aldı.

CADDE TRAFİĞE KAPATILDI

Polis ekipleri Etlik Caddesi'ni çift yönlü araç trafiğine kapattı. Yıkılan alanda çevre güvenliği alındı. Belediye ekipleri iş makinesini ve yıkılan köprüyü kaldırmak için çalışma başlattı.



Ankara\'da Üst Geçit Çöktü!
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara'da Üst Geçit Çöktü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • Bülent Ecevit : Melih Gökçek'in başına neden yıkılmadı ölüp gider halk rahat ederdi 11 13 Yanıtla
  • sincan spor: Ust geçitte lokantami olur arkadaş ....? Allah akil fikir versin... 12 7 Yanıtla
  • karsli: Chpye is cikti 15 2 Yanıtla
  • halk: melih gökçek gonderıp yıktırıp kaza süsü verdirmiştir 8 8 Yanıtla
  • ALFANZO GOMEZ DEL PIERO SANCEZ VE YİNE GOMEZ: Tayyip yapmistir bence 12 4 Yanıtla
  • Ha.: Chp bu kafayla fazla gitmez 11 5 Yanıtla
  • Kirve: La Çinliler in adı çıkmış bir kere bizimkiler Çinliler den beter herşeyi çürük sahte 14 1 Yanıtla
  • bebeee: Melih gökçek e verilen rüşvetle yapıldı o üst geçit. Dünyanın hicbiryerinde bir üstgeçit bir lokantaya özel yapılmamıştır. Ama bizim ülkemizde gayet normal. 4 9 Yanıtla
  • Omarx: Gerçek bir ucubeydi 8 4 Yanıtla
  • yunus: Melih Gökçek ankarasi 7 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement