Basketbol 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Basketbol 1. Ligi

Basketbol 1. Ligi

Türkiye Basketbol 1. Ligi takımlarından Adanaspor, transferde ilk resmi imzayı kendi oyuncusu olan Buğra Berk Güler’e attırdı.

07.07.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol 1. Ligi takımlarından Adanaspor, transferde ilk resmi imzayı kendi oyuncusu olan Buğra Berk Güler'e attırdı.

Hasan Adalı Toplantı Salonu'nda bir araya gelen başkan Tevriz Dura ve Buğra Berk Güler çok kısa bir süre içerisinde anlaşma sağladı.

İmza töreninde yöneticiler Mustafa Yosun ve Mehmet Saim Dura da hazır bulundu. Başkan Dura, "Her şeye rağmen tüm karalamalara ve kötülüklere rağmen kimseye kırgınlığım yok. Tek düşüncem bu takımı kurarken 1. Lig'de oynatmaya söz vermiştim. Bunu er ya da geç gerçekleştireceğime inanıyorum" diye konuştu.

Turuncu-beyazlı takımla yeniden sözleşme imzalayan Buğra Berk Güler ise, "Bir sene daha böylesine derin mazisi olan Adanaspor gibi büyük bir camianın formasını giyecek olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. Tekrar beni bu takımda görmek isteyen başkanımız Tevriz Dura'ya, yönetim kurulumuza ve antrenörümüz Timuçin Meriç'e teşekkür ederim. Hep birlikte başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Basketbol 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement