Basketbol: Demokrasi Şehitleri ve Gaziler Kupası - Son Dakika
Spor

Basketbol: Demokrasi Şehitleri ve Gaziler Kupası

Basketbol: Demokrasi Şehitleri ve Gaziler Kupası

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen 'Demokrasi Şehitleri ve Gaziler Kupası' basketbol turnuvası, üçüncü gün maçlarıyla sona erdi.

21.09.2016 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen 'Demokrasi Şehitleri ve Gaziler Kupası' basketbol turnuvası, üçüncü gün maçlarıyla sona erdi.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Yalova VİP Gençlikspor'un organize ettiği basketbol turnuvası, üçüncü gün müsabakalarıyla tamamlandı. 90. Yıl Spor Salonu'ndaki turnuvanın son gününde ilk olarak Edremit Belediyesi Gürespor ile İzmit Belediyespor takımları kozlarını paylaştı. Balıkesir temsilcisi Gürespor, sahadan 82-68 galip ayrıldı.

Günün ikinci maçında ev sahibi VİP Gençlikspor ile Ankara OGM Orman Gençlik karşılaştı. Maçı Ankara ekibi 73-64 galip tamamladı. Bu sonuçların ardından Orman Gençlik, 'Demokrasi Şehitleri ve Gaziler Kupası' basketbol turnuvasında şampiyon oldu.

Edremit Belediyesi Gürespor ise organizasyonu ikinci sırada bitirdi. Yalova VİP Gençlikspor'un üçüncü sırayı aldığı turnuvada İzmit Belediyespor ise dördüncü sırada kendine yer buldu.

Son gün müsabakalarının ardından ödül töreni yapıldı. Şampiyon OGM Orman Gençlik'e kupasını, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Şakir Güner birlikte verdi.

Turnuvada ikinci sırada yer alan Balıkesir Edremit Belediyesi Gürespor'a da kupasını, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi 2. Başkanı Hüseyin Süngü ile dernek üyesi Yaşar Çelik takdim etti.

Organizasyonu üçüncü sırada noktalayan ev sahibi VİP Gençlikspor da kupasını Özel Yalova Hastanesi yöneticisi Nilüfer Çelik'in ellerinden aldı.

Ayrıca VİP Gençlikspor Kulübü Başkanı Murat Yapıcı, organizasyona katılan takımlara ve katkı sağlayanlara birer plaket verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbol: Demokrasi Şehitleri ve Gaziler Kupası - Son Dakika


Advertisement