Basketbol: Garanti Tekerlekli Sandalye Süper Ligi - Son Dakika
Yerel

Basketbol: Garanti Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Kardemir Karabükspor Antrenörü Aksu: "Bornova Barışgücü karşısında aldığımız galibiyet ile ligdeki yerimizi korumuş olduk"

07.04.2014 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Kardemir Karabükspor antrenörü Can Aksu, "Bornova Barışgücü karşısında aldığımız galibiyet ile ligdeki yerimizi korumuş olduk" dedi.

Aksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi sahalarında dün oynadıkları ve galip geldikleri Bornova Barışgücü maçındaki üstün oyunun kendisini ve takımı mutlu ettiğini söyledi.

Bornova Barışgücü karşısında oyuncularına verdiği taktiğin sahaya tam anlamıyla yansıdığını vurgulayan Aksu, şöyle konuştu:

"Oyuncularım her maçta olduğu gibi bu karşılaşmada da çok iyi bir mücadele verdi. Oyunun tamamında üstün olan taraf bizdik. 22 sayı fark ile oyunu tamamladık. Ligde Galatasaray ve Beşiktaş'ın ardından 3. sırada bulunuyoruz. Kardemir Karabükspor camiası olarak bundan çok memnunuz. Bornova Barışgücü karşısında aldığımız galibiyet ile ligdeki yerimizi korumuş olduk. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bundan sonra kalan maçlarımıza da kazanmak için çıkacağız. Maçlarımızda taraftarımız da yanımıza görmek istiyoruz." - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Basketbol: Garanti Tekerlekli Sandalye Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement