Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi - Son Dakika
Spor

Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Kardemir Karabükspor'un antrenörü Can Aksu, "Bu sene Play-Off'lar var, ilk dörde girip daha iyi mücadele etmek istiyoruz.

04.12.2016 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Kardemir Karabükspor'un antrenörü Can Aksu, "Bu sene Play-Off'lar var, ilk dörde girip daha iyi mücadele etmek istiyoruz." dedi.

Aksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında 100-54 kazandıkları Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) maçında iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Ligde ilk maçta aldıkları mağlubiyet dışında 5 galibiyetleri bulunduğunu hatırlatan Aksu, şunları kaydetti:

"İlk maçta burada yenilmiştik fakat takımımız kendini toparlıyor. Artık iyice rayına girmeye başladı. Bizim için her maç zor, kolay maç yok. İlk periyotta biraz sıkıntılar olsa da ikinci periyotta maçı kopardık. 3 ve 4. periyotta üstünlüğü elimize aldık. Bu sene Play-Off'lar var, ilk dörde girip daha iyi mücadele etmek istiyoruz. Önümüzdeki hafta Ankara'da bir deplasmanımız var. İnşallah o maçı da kazasız, belasız atlatıp odan sonraki maçlarımızda iyi bir performans gösterip Karabük'ü en güzel yerlerde göstermek istiyoruz."

Aksu, taraftarlarına da teşekkür ederek, "Güzel destek verdiler, inşallah bundan sonraki maçlarımızda da bekliyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement