Basketbola Katkılarından Dolayı Kılıç'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Basketbola Katkılarından Dolayı Kılıç'a Teşekkür Plaketi

Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit Basketbol Spor Kulübü'nün Başkanı Özkan Kılıç'a Bandırma Şehit Mehmet Gönenç Lisesi Müdürlüğü tarafından ülke ve bölge basketboluna yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

21.11.2014 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit Basketbol Spor Kulübü'nün Başkanı Özkan Kılıç'a Bandırma Şehit Mehmet Gönenç Lisesi Müdürlüğü tarafından ülke ve bölge basketboluna yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

Teşekkür plaketini Okul Müdürü Muzaffer Çiçek ve Müdür Yardımcısı Özlem Pelin'in elinden alan Kılıç, yöneticilere, Banvit forması hediye etti.

Çiçek, başkanlığını Kılıç'ın yaptığı Banvit Basketbol Kulübünün ülke ve bölgede gençlerin basketbol sporunun sevdirilmesinde önemli katkılarının bulunduğunu belirterek, okul yönetimi olarak aynı zamanda okullarından mezun olan Kılıç'a başarılarından dolayı bu teşekkür plaketi vermeyi uygun gördüklerini söyledi.

Ülke ve bölge basketbol sporuna olan desteklerinin artarak devam edeceğini dile getiren Kılıç, aldıkları bu plaketin omuzlarına yeni sorumluklar yüklediğini, verilen bu ödüle layık olabilmek için kulüp yönetimi olarak çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Basketbola Katkılarından Dolayı Kılıç'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement