Basketbolcular Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Basketbolcular Kahvaltıda Buluştu

Basketbolcular Kahvaltıda Buluştu

Bartın’da 12 Dev Adam Basketbol Spor Okulları’ndaki sporcular kahvaltıda bir araya geldi.

10.05.2015 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da 12 Dev Adam Basketbol Spor Okulları'ndaki sporcular kahvaltıda bir araya geldi.

Bartın'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Basketbol Federasyonun ortak protokolü ile kurulan 12 Dev Adam Basketbol Spor Okulları'nda eğitim gören sporculara yönelik kahvaltı düzenlendi. Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Antrenörlerinden Mehmet Akif Ünlü'nün ev sahipliği yaptığı kahvaltıda, sporcularla ailelerin kaynaşması sağlandı.

Okul olarak gençlere sporu sevdirmeye çalıştıklarını söyleyen Akif Ünlü, 2010'dan buyana Bartın'da hizmet veren 12 Dev Adam Basketbol Spor Okulları geçmiş yıllarda da il dışı müsabakalarında büyük başarılar elde etti. Basketbol milli takım taramalarına katılan sporculardan 2 kızımız milli takım taramalarının bir üst seviyesi ikinci kampa davet edildi. İlimizdeki iyi sporcularımızı 12 Dev Adam Basketbol Spor Okulları olarak büyük iyi takımlara transfer etmeye çalıştık. milli takıma çağırılan bu iki kızımızdan Hayal Aleyna Çatal Ankara Arı Kolejinde ücretsiz eğitimine devam ediyor ve Çankaya Üniversitesi'nin takımında oynuyor. Hayal, takıma bu yıl girmesine rağmen takımın en skorer sporcusu olarak oynuyor. Diğer kızımız Ceren Taylan'da Mersin Ted kolejinde ücretsiz öğrenimine devam ediyor. Mersin Büyük Şehir Belediyesi spor kulübünde oynuyor. Bu kızımızda oynadığı takımında ilimizi gururla temsil ediyor" dedi.

verilen desteklerin önemli olduğunu da vurgulayan Ünlü şöyle devam etti: "Başarılarımıza destek veren velilerimize, Bartın Basketbol İl temsilcimiz sayın Sami Karakaş'a ve Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ali Özdemir'e Bartın 12 Dev Adam Basketbol Spor Okulları ailesi olarak sonsuz teşekkür ediyoruz." - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Basketbolcular Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement