Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Basketbolda Maçın Ardından

Basketbolda Maçın Ardından

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Banvit'i 69-60'ı mağlup eden Gaziantep Basketbol'un başantrenörü Stefanos Dedas, "Bu ligdeki tek yenilmeyen takımı yendik.

26.11.2016 20:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Banvit'i 69-60'ı mağlup eden Gaziantep Basketbol'un başantrenörü Stefanos Dedas, "Bu ligdeki tek yenilmeyen takımı yendik. Bu galibiyetin tek nedeni oyuncuların gösterdikleri performanstır, onları tebrik ediyorum." dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Dedas, oyuncularını tebrik ettiğini söyledi.

10 günlük deplasman yolculuğundan geldiklerini ifade eden Dedas, "Bu ligdeki tek yenilmeyen takımı yendik. Bu galibiyetin tek nedeni oyuncuların gösterdikleri performanstır, onları tebrik ediyorum. Zaman olarak da çok fazla zamanımız yoktu. Bu galibiyeti oyuncularımın eforuna borçluyuz. 12 günlük süreçte 6 galibiyet almamız ve çok önemli maçlar olması bizim açımızdan çok önemliydi. Bu galibiyet serisini devam ettirip, çok iyi yerlere gelmek istiyoruz." diye konuştu.

Banvit cephesi

Banvit Başantrenörü Sasa Filipovski öncelikle Gaziantep takımını tebrik ettiğini ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Savunmada istediklerini yapamadıklarını aktaran Filipovski şunları söyledi:

"Savunma planımız onların üçlük atmasını engellemekti ancak başaramadık. Sonuç olarak istediğimiz işleri sahaya yansıtamadık, bu mağlubiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement