Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Basketbolda Maçın Ardından

Banvit Başantrenörü Lukic: "Bugün önemli bir galibiyet aldık ve bundan dolayı çok mutluyum" CSU Asesoft Başantrenörü Arnautovic: "Bu maçta müsabakanın 35 dakika değil, 40 dakika olduğunu gördük"

29.10.2014 22:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basketbolda, ULEB Avrupa Kupası'nda, 81-66 kazandıkları CSU Asesoft maçını değerlendiren Banvit Başantrenörü Zoran Lukic, "Bugün önemli bir galibiyet aldık ve bundan dolayı çok mutluyum. Bugün grubun namağlup takımlarından birini yendik" dedi.

Lukic, maçın ardından yaptığı açıklamada, bugünkü maçta sadece son periyotta kenardan gelen genç oyuncuların katkısından memnun olmadığını vurguladı.

Gençlerin ofansif eksikliklerini düzeltmeleri gerektiğini dile getiren Lukic, "Onların da oyun içinde katkılarını almamız gerekiyor. Onları oyun disiplini içinde maça konsantre etmeliyiz" diye konuştu.

-CSU Asesoft cephesi

CSU Asesoft Başantrenörü Vlademir Arnautovic ise özellikle 15 sayılık farkın maçın gerçek skorunu yansıtmadığını söyledi.

Banvit gibi güçlü bir takıma karşı 35 dakika başa baş mücadele ettiklerini vurgulayan Arnautovic, şunları kaydetti:

"Bu maçta müsabakanın 35 dakika değil, 40 dakika olduğunu gördük. Son 5 dakika içinde Banvit takımı bizden iyiydi. İncelendiğinde her iki takımın istatistiklerinin birbirine çok yakın olduğu görülecektir. Banvit son çeyrekte ikinci atışlardan sayı bulurken, biz ise hiç sayı bulamadık. Burada kaybetmek bizim için problem değildir. Banvit çok iyi bir takım. Banvit, Eurolig'de oynaması gereken bir takım." - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement