Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Basketbolda Maçın Ardından

Görüntü Dökümü : Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Ahmet Kandemir'in konuşması Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz'ın konuşması Basketbolda maçın ardından Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Kandemir: "Bugün ben de dahil olmak üzere çok kötü bir maç çıkardık, bunu telafi etmek için de elimizden geleni yapacağız" Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz: "Savunmayı kötü yapmamıza rağmen ofansta çalıştığımız her şeyi oyuncular yerine getirdi, inşallah play-off yolunda devam edeceğiz" Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Ahmet Kandemir, Spor Toto Basketbol Ligi 16. hafta karşılaşmasında Muratbey Uşak Sportif'e 100-85 yenildikleri maça ilişkin, "Bugün ben de dahil olmak üzere çok kötü bir maç çıkardık, bunu telafi etmek için de elimizden geleni yapacağız" dedi.

31.01.2016 00:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Ahmet Kandemir'in konuşması

Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz'ın konuşması Basketbolda maçın ardından

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Kandemir:

"Bugün ben de dahil olmak üzere çok kötü bir maç çıkardık, bunu telafi etmek için de elimizden geleni yapacağız"

Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz:

"Savunmayı kötü yapmamıza rağmen ofansta çalıştığımız her şeyi oyuncular yerine getirdi, inşallah play-off yolunda devam edeceğiz"

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Ahmet Kandemir, Spor Toto Basketbol Ligi 16. hafta karşılaşmasında Muratbey Uşak Sportif'e 100-85 yenildikleri maça ilişkin, "Bugün ben de dahil olmak üzere çok kötü bir maç çıkardık, bunu telafi etmek için de elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kandemir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, kendileri için çok önemli, mutlaka kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini söyledi.

Bu maçtan ders alarak belki ekstra bir deplasman galibiyetiyle yenilgiyi telafi etmek istediklerini belirten Kandemir, şunları kaydetti:

"Her şeyden evvel ben de bu kadar kötü oyun sonucu hayal kırıklığına uğradım. Açıkçası sezon başından bu yana bu kadar kötü maçımız olmamıştı. Herkesten özür diliyoruz. Sonuçta takımın antrenörü benim. Kimseyi şikayet etmeye de hakkım yok, ortada kötü bir durum varsa, kötü bir oyun varsa da sadece bunun sorumlusu kendim olduğunu düşünüyorum. Kendim de öz eleştiri yapıyorum. Bugün ben de dahil olmak üzere çok kötü bir maç çıkardık, bunu telafi etmek için de elimizden geleni yapacağız."

Muratbey Uşak Sportif cephesi

Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz ise Uşak'taki maçta Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un kazandığını hatırlatarak, şu ifadeleri kullandı:

"Burada da biz kazandık. Ligin daha ortası. İki takımın da başarılı olmasını diliyorum. 5-6 haftadır galibiyet yüzü göremiyorduk. İyi başladık lige ama sakatlıklar ve bazı oyuncuların form düşüklüğü mağlubiyetleri getiriyordu. Devre arası bize iyi geldi, iyi çalıştık. Bugün savunmayı kötü yapmamıza rağmen ofansta çalıştığımız her şeyi oyuncular yerine getirdi, inşallah play-off yolunda devam edeceğiz."

Basketbolda Maçın Ardından
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement