Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Basketbolda Maçın Ardından

Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde Adana ASKİ maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

07.02.2016 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde Adana ASKİ maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Deringöl, 89-77 yenildikleri Adana ASKİ maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini kaydetti.

Maça iyi başladıklarını ancak istedikleri gibi bitiremediklerini belirten Deringöl, "Çok iyi bir takıma karşı oynadığımızı biliyorduk. Böyle bir takıma karşı da iyi mücadele ettik ancak iki periyot iyi oynadığımız maçın üçüncü periyotuna kötü başladık. Bu da bize pahalıya mal oldu. Biraz daha dikkat etsek maçı kazanmış olacaktık ama olmadı. Uzatmalarda kaybettik" diye konuştu.

Maçın uzatmalarında fark yediklerini vurgulayan Deringöl, "Çok yazık oldu. Takımımızın istikbali için bu maça çok önem veriyorduk ama kaybettik, üzgünüz" ifadesini kullandı.

Deringöl, bir gazetecinin 'istifa etmeyi düşünüyor musunuz?' sorusuna ise "Burası bunun konuşulacağı yer değil. Yönetimle görüşeceğim. Ondan sonra kararımı vereceğim ama şu bir gerçek, bizim mart ayında oynayacağımız çok önemli maçlar var. Bu takım ligde kalmayı başarır. Benimle ya da bensiz. Orduspor'un mücadelesi devam etmek zorunda. Her şeyi önümüzdeki günlerde göreceğiz" diye yanıt verdi.

Adana ASKİ cephesi

Adana ASKİ Başantrenörü Kaan Artun ise Orduspor'a göre daha fazla bütçeli takıma sahip olduklarını belirterek, "Bundan dolayı bizim yaşadığımız sıkıntı ve baskı daha fazla büyük. Orduspor kendi bütçesi dahilinde çok iyi işler yaptı. Avrupa'da iyi yerlere geldi. Şu anda ligde hayatta kalma savaşı veriyor" dedi.

Adana ASKİ'nin yeni kurulan bir ekip olduğunu vurgulayan Artun, "6 oyuncu değiştirdik. Onun için biz de aşağılardan kendimizi kurtarmaya çalışıyoruz. Bu maçın böyle zor geçeceğini de tahmin ediyorduk. Orduspor da maç boyunca çok iyi mücadele verdi ama kazanan biz olduk" diye görüş belirtti.

Orduspor'u verdiği mücadeleden dolayı tebrik eden Artun, "Allah yardımcıları olsun. Zor bir lig oluyor. İnşallah takım olarak hak ettiğimiz yerlerde oluruz. Bunun için de çok çalışacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement